VILANOVA  2 -   0  BELLAVISTA

 

De nou ens tornem a reunir una altre cop al Solàrium Park Ressort de la bonica localitat de Vilanova per disputar un partit a priori molt assequible contra l’últim classificat de la categoria.

  Durant tota la setmana els nois estaven esperant aquest dissabte, tenien que borra la malastrugança sobre el nostre càpita Pol Marsal, el qual com a càpita mai guanyava a casa. 

En el escalfament es notava intensitat, els nois i noia, tornàvem a recuperar l’Aida desprès d’unes merescudes vacances.

  En fi comença el partit i el Vilanova se’l veu superior, l’oposició del Bellavista era molt limitada, però com sempre no es definia el gol, falta aquestes ganes de marcar, aquesta confiança que es mostra en els entrenaments quan xuten a porteria, aquesta força, …. Tot plegat i en resum fins a la tercera part res de res. 

Per fi just començar la tercera part una molt bona contra del nostre carriler Alejandro amb molt ofici, observant el porter, va marcar el primer gol. Ja durant tota aquesta part va ser oportunitats creades que no es transformaven, el Bellavista va començar a defensar amb molta duresa i els nostre nois ho notaven.

  Ja en la quarta part desprès de mes oportunitats l’Arnau va aconseguí marcar el segon gol. 

Amb el xiulet final de l’àrbitre, en zona vestidors es comentava l’agressivitat del contrari, el gol anul·lat del Dani, (impressionar una nova técnica de CULONA, això mai en la vida es pot anular), el relaxament dels nois, cosa que amb la roda de premsa del entrenador va desmentir, i per opinió pròpia van abusar massa de fer els passes al primer toc, s’ha de tenir mes paciència.

  Per acabar felicitar als nois i noia i donat la situació que gaudeixin d’una setmana de vacances 

Pol Marsal    2 parades de mèrit

 Marc Gallardo  6 recuperacions, 2 passares dolentes 

Raúl González  3 contraatacs

  Alejandro 1 gol, 1 penal a favor, 6 faltes comeses, 2 xuts a portaria 

Pol Mas  10 pesades bones, 4 recuperacions, 4 pèrdues de pilota

Dani  1 gol anul·lat de Culona, 3 passares bones, 4 passares dolentes 

Eloi 2 xuts desde la frontal, 2 faltes rebudes

Aida 3 passades bones, 3 pèrdues de pilota 

Arnau  1 gol, 2 xuts entre els tres pals, 3 passades dolentes

Marc Velert en procés de recuperació, el pal de porteria es mes fort que el seu peu 

Pol Gonzalez recupera’n i l’esperem al Gener

  Javi i Gerard com a misters 

La grada Vilanova com ha chirleaders

I jo com a reporter 

Raimon