BENJAMÍ C  1-7 CE LLERONA

Aquest cap de setmana, després de les festes, ens tornava a tocar jugar a casa. Ens enfrontàvem al CE Llerona. Rival, que per la classificació, ens semblava un rival  directe, però ens ha ficat les coses bastant complicades, des  de l’inici del partit.

En el primer quart, l’equip a començat molt enèrgic, tenint més ocasions que el rival, a causa del bon joc, saber que fer en tot moment i duent-lo a terme.

En el segon quart, el Llerona  ha ficat una marxa més en el partit, i això ha causat que tinguessin més ocasions i per tant més oportunitats de marcar gol. Per això en el minut 16’ , 18’ i 23’  de partit , a causa de pèrdues de pilotes el  Llerona ficava el 0-3 en el marcador.

Després de la mitja part, l’equip va sortit més enèrgic, que el primer i el segon quart, seguíem tenint oportunitats de gol, però la pilota  no volia entrar. El Llerona va sentenciar el partit, quan en el minut 30’, va ampliar el marcador al 0-4.

En el quart i últim quart, l’equip va sortir en molta empenta i en el minut 37’, vàrem reduir distancies en el marcador ficant el 1-4. Semblava que els nois havien tingut una pujada de moral i que les tornes del partit podien canviar. Seguíem tenint ocasions, però la pilota no volia entrar, l’equip estava tant bolcat a l’atac, que el Llerona va aprofitar per augmentar el marcador, a través de 3 contres , en els minuts 40’, 45’ i 47’  varen augmentar el marcador fins el 1-7 final.

Des del cos tècnic  , volem seguir felicitant els nois, perquè estan millorant moltíssim dia darrera dia, i això es gracies a l’esforç , el sacrifici i la constància que tenen.