BENJAMÍ C 5-1 ESCOLA F. BASE SENTMENAT

Aquest cap de setmana, tornàvem a jugar a casa després de la parada per el pont , la setmana anterior. Jugàvem a casa, contra l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, cuer a la classificació, evidentment volíem acabar l’any amb bona dinàmica i bones sensacions i  així es va transmetre en el partit.

En el primer  quart,  vam començar una mica imprecisos en la execució de les passades i costava arribar a porteria amb claredat. Costava molt arribar, ja que, l’equip  visitant es tancava en mig camp i no hi havia suficients espais.

En el segon quart, es va obrir el marcador. En el minut 16’ i 17’ de partit, el Vilanova, va estrenar el marcador amb una jugada a pilota parada i una altre de combinació. L’equip quan va marcar el primer gol,  va propiciar el segon amb ganes i molta insistència sobre el rival.

Després de la mitja part, en el tercer quart. El Sentmenat va reduir distancies al marcador el minut 30’  ficant el 2-1. No podíem baixar la guàrdia, l’equip , estava fent un partit molt complert per no tindre recompensa. Després del gol encaixat , el Vilanova va reaccionar ràpidament i va augmentant la seva avantatge en el minut 31’ (3-1).

En quart i últim quart, l’equip es va deixar anar, i això va produir  jugar sense pressió i sense por a equivocar-se. Això va crear una màxima empenta per acabar el partit amb bones sensacions,  en el minut 40’ un altre acció convinativa va crear el 4-1 al marcador que sentenciava el partit. Abans de finalitzar el partit, en el min. 43’, després de una bona recuperació  al mig del camp el nostre jugador num.9, va marcar uns dels gols més humorístics de  la jornada. Va agafar la bola a tres quarts de camp , amb tant mala sort que la bota se li va caure, ell va seguir amb la jugada, conduint i regatejant jugadors sense bota, la jugada  va acabar amb un xut fort al pal llarg de la porteria visitant, sense bota, que va significar el definitiu  5-1 .

Per acabar cal destacar la gran actuació defensiva del equip i felicitar a tots els jugadors, especialment el nostre porter, que també va fer un gran paper a la porteria, intervenint quan tocava.