Partit que queda sentenciat abans del descans gràcies a 2 grans primers cuarts.

Desprès del descans baixa l'intesitat i apareixen les individualitats

Rubén i Jordi Alsina

PARETS 3-4 ALEVI D

Partit on l'equip va sortir enxufadissim, amb una intensitat altissima i creant fins a 6 ocasions clarissimes de gol on nomes vam aprofitar una.

El segon cuart vam sortir molt enrera, baixant la intensitat i la pressiò. Aquest gol va ocasionar que marxessim 1-1 al descans.

El resta de quarts vam jugar al nostre futbol acabant amb una victoria per 3-4 i bones sensacions

ALEVI D 6-1 CALDES DE MONTBUI

Partit on la diferencia a la taula classificatoria s'acabaria imposant.

No va ser un dels millors partits de l'any, però l'equip va saber competir per endur-se el partit amb un resultat contundent.

El partit es va posar de cara ben aviat, ja que al minut 4 a la sortida d'un corner Josue rematava al fons de la xarxa. Minuts mes tard (13) Diego posava el 2-0 al marcador.

A partir d'allà l'equip va jugar molt comode, tot i que va fer un futbol molt directe, fins arribar al definitiu 6-1.

Animem als nois a seguir lluitant i treballant per tal de preparar al dificil partit de la setmana vinent al camp del Parets.

BELLAVISTA MILAN 7-2 ALEVI D

Resultat massa abundant per el que es va veure al camp.

El nostre equip va sortir enxufadissim, fent un dels millors cuarts de la temporada.

A partir del tercer cuart, i amb un 2-1 al marcador l'equip local va començar a roçar l'antiesportivitat per treure del partit als nostres jugadors

Animem als nois a seguir treballant a la mateixa linia que ho estan fent durant tota la temporada.

ALEVI D 4-1 LLIÇA D'AMUNT

Partit incomode, davant un rival molt incomode ja  que defensava amb molta gent, fent un joc molt fisic i amb poc ritme i intensitat i llençant pilota llarga desprès de robo.

Vam iniciar tots els quarts amb un bon joc, ritme alt i bona circulació però a mida que passaven els minuts ens acomodavem una mica