Aleví C

ALEVÍ C (2)-(2) ATLÈTIC VALLÈS

Iniciem el partit amb tots dos equips apretant cosa que provoca que jugar la pilota sigui difícil i sigui un primer quart amb poca fluïdesa i poques ocasions. Al segon quart els visitants serien millors que nosaltres i farien el 0-1, un gol merescut pel perill creat el segon quart i no seria fins el 42' que Sergi empataria el partit. L'últim i més intens quart del partit seria quan Adrià faria des de la llunyania el 2-1 que no vam saber aprofitar ja que els rivals empatarien un minut posterior al gol mitjançant una gran jugada de contracop. Vam intentar buscar el tercer però no va ser possible i ens vam haver de conformar amb l'empat en un partit en el que les coses no van acabar de sortir com volíem.

Pere Valls i Martí Santjoan

ALEVÍ C 0 - 4 SANTA EULÀLIA

Gran partit dels nostres nois contra un gran rival i primer classificat a la lliga que va suar tinta per guanyar-nos.

Al primer quart del matx vam saber aguantar molt bé i el rival buscava en tot moment el xut i intentava avançar-se però no va poder fer-ho fins al inici del segon quart, quan amb un control i definició de primera categoria el seu davanter faria el 0-1. L'equip no va abaixar el cap i va seguir treballant i batallant davant un equip magnífic que probablement no esperava aquesta dificultat soferta a Vilanova. En una acció desafortunada, ens marcaríem el segon en pròpia porta, i arribaríem al descans amb 0-2. Al tercer quart vam seguir igual de lluitadors o més i vam gaudir d'un parell d'ocasions que no vam aprofitar per falta d'encert i per una gran aturada del porter rival. El partit estaria igualat,amb ells buscant matar el partit i nosaltres intentant retallar diferències, fins els últims cinc minuts, moment en el que, esgotats, no vam poder aturar els tècnics atacants del Sta Eulàlia, que al 55' i al 59' deixaria el marcador definitiu en 0 a 4.

Un partit molt especial que malgrat no poder treure'n punts, vam fer patir al líder fins a les acaballes del partit fent possiblement una de les millors 'performances' de la temporada per part de l'Aleví C. Volem felicitar a tots els jugadors i a la afició que va donar suport, però en especial al nostre porter Aarón que una setmana més va ser l'home del partit fent moltíssimes aturades de mèrit que semblaven impossibles de parar i que ens va salvar del que hagués sigut una major golejada. Enhorabona!

Martí

ALEVÍ C 5 – 1  AMETLLA DEL VALLÈS

Partit important el del passat dissabte davant un rival de la zona baixa de la classificació, una victòria ens permetria augmentar diferència de punts amb equips igualats amb nosaltres a la taula. Després de matinar i trobar-nos el camp blanc començaria un partit que seria de tot excepte fàcil.
Al primer quart l'Ametlla va dominar i amb una de les poques arribades clares ens van marcar el 0-1. No vam estar endollats i ho vam pagar car. Al segon quart ens vam despertar i amb un canvi de sistema vam començar a tancar els rivals al seu propi camp i a crear perill constantment. Al final del quart trobaríem per fi el premi i Sergi empataria el partit, això va deixar tocat al rival i la seva resistència va baixar notablement. Dos minuts més tard Marat remuntaria el resultat i podria fer un gol més abans del descans que l’àrbitre va anular.
Als dos últims quarts, vam ser molt superiors i vam gaudir del joc que ens agrada fer davant un rival sense canvis i rendit. Albert Colomer amb doblet i Victor augmentarien la hegemònica victòria que podria haver estat més àmplia però no vam acabar d'estar encertats de cara a porteria en algunes ocasions.
Finalment un 5-1 que ens dóna confiança i força per seguir lluitant per escalar posicions a la lliga.

Com a remarcable del partit vull felicitar a tots els jugadors per el gran partit que van fer-exceptuant el primer quart- i a seguir així!

El partit el van veure uns 30 aficionats.

Martí

ALEVÍ C 1- 5 BIGUES

Partit molt complicat contra un Bigues amb qui estavem en la mateixa zona de la taula.

Els visitants van començar dominant lleugerament el joc tot i que el marcador podia ser obert per qualsevol dels dos equips. Finalment es va avançar el Bigues i Aarón es va lesionar, vam haver de recórrer a l'opció de posar a un jugador de camp de porter. Al segon temps la falta del nostre gran porter es va fer notar i vam encaixar tres gols que eren imparables per un futbolista que no és porter. Amb 0-4 vam iniciar el tercer quart i al primer minut ens van fer el cinquè. Amb un resultat en contra gairebé impossible de capgirar vam començar a fer el nostre joc i a crear ocasions tot i que la majoria no gaire clares. Fran, amb un gran gol de falta directe va retallar diferències. El partit acabaria amb 1-5, amb uns dos primers quarts on el Bigues va aprofitar les seves ocasions i uns dos quarts posteriors on van ser superiors però ens va faltar espurna a l'atac i més ambició de cara a porteria. Hem de seguir treballant.

El partit el van veure uns 30 espectadors.

Martí i Pere Valls

LLIÇÀ D'AMUNT 1 – 7 ALEVÍ C

Partit molt important davant un rival que teníem per sobre a la classificació i, que si el guanyàvem, escalàvem posicions a la classificació. A més de la dificultat del matx, hi havíem de sumar dues baixes molt importants en defensa, que ens deixaven sense centrals i ens feien haver de buscar una improvisada solució per a poder

Des del primer minut vam estar lluitant del primer al últim jugador i això va portar-nos els seus fruits. El primer quart vam sortir guanyant per 0-1, tot i que el marcador podria haver estat més ampli. A la segona part els rivals van causar-nos més dificultats i el joc va ser més trencat, malgrat que vam saber aprofitar la majoria d'oportunitats de gol i poder marxar al descans amb un 1-3. A la segona part vam jugar més al toc i vam ampliar el resultat amb grans gols. Ja a l'últim quart vam arrodonir el marcador amb el 1-7 final.

M'agradaria destacar-a part dels gols, que van ser magnífics- el gran treball defensiu sobretot dels centrals "improvisats" Víctor i Albert, que van fer un partidàs. Felicitar també a tots els jugadors per fer un gran partit com el que van fer. Ara cal seguir millorant alguns aspectes per a mantenir la ratxa positiva i seguir escalant posicions a la classificació!