LOURDES 2 - 2 ALEVÍ B

Un dels partits més igualats del que portem de temporada.

Teniem davant un equip fisicament molt fort i gran, en un camp molt petit, el qual dificultava encara més les coses pel Vilanova. Els nens sabien de la importància del partit i van sortir mostrant un nivell molt alt des de l'inici.

Aconseguiem avançar-nos despres d'una passada perfecte d'Erich i espectacular rematada de Marc al primer toc.

Amb el marcador a favor, l'equip va saber portar en tot moment el fet de defendre's contra un equip aixi, i els seus atacs quedaven en res.

Ja al tercer quart, desprès d'uns rebots dins de l'àrea, Marc tornava a rematar dins de la porteria i posava el 0-2 al marcador. Però despres d'una despistada en defensa, el Lourdes retallaria distancies just abans de l'últim quart.

El Vilanova es va defensar bé, fins i tot va tenir ocasions per matar el partit, però quan passaven 4 minuts del temps reglamentari, una molt bona jugada del rival trencava l'entramat defensiu del Vilanova i aconseguia l'empat a l'últim suspir.

Finalment el partit acabava amb un empat just, i amb bones sensacions en el que el treball defensiu refereix, cosa treballada durant tota la setmana.