ALEVÍ B 7 - 3 LA GARRIGA

Partit frenètic del nostre aleví que des de l'inici marcava el ritme i tenia les ocasions mes clares, pero no va ser fins al segon quart on en 5 minuts vem aconseguir tres gols que donaven tranquilitat.

Rapidament el contrari, un equip de la part alta de la lliga, es va posar amb 3-2 al marcador i que feia preveure el pitjor, pero els nostres nens ja comencen a combinar millor en atac i no van tenir problemes per tornar a ampliar la ventatge.

Un cop sembla que estan practicament assolits els conceptes en atac, haurem de treballar molt mes en defensa.

Cal destacar que la millora de joc de l'equip es tant notable, que estem derrotant als rivals de la part alta de la taula, fet que ens col•loca a la tercera posició.