Infantil B

INFANTIL B 1-3 BADALONA C.F.

Un Vilanova que va de menys a més acaba plantant cara a un equip que l'any vinent competirà en categoria cadet i físicament eran molt superiors, però l'equip va passar l'examen amb molt bona nota al marge del resultat.

Els primers minuts l'equip no va trobar la forma de contra-restar el nivell físic dels visitants i en pocs minuts el resultat era de 0-2, però després de rebre el segon va haver un canvi de xip general i tot va començar a funcionar a la perfecció.

La segona part va ser completament diferent al que va poder veures a la primera, tot l'equip estava més junt i dificultava que els visitants arribessin amb més claredat a la porteria local. Les ocasions dels locals van començar a arribar i després d'un bon contraatac va arribar el penal provocat pel Quim, que en un acte de bon company va cedir-li el penal a en Guillem que era el seu últim partit aquesta temporada i aquest va transformar-lo.

Hi ha gent que pot pensar que pel resultat l'equip no va treballar bé, però va estar al nivell i va donar mostres que pot fer algo molt important l'any vinent a la primera categoria d'Infantils.

Equip: Andreu, Fernandez, Fontanals, Dani, Lluis, Pablo, Roger, Guillem, Manel, Oriol, Martin, Quim i Aleix.

Arià Puig i Gerard Rabassa

INFANTIL B 1-4 C.F. AMETLLA

Bon partit, gran sacrifici que acaba amb molt poc premi, però ens quedem amb les bones sensacions i el joc desplegat.

Gran primera part on l'equip visitant va poder demostrar el perquè esta a la part alta de la classificació, un gran poder físic que feia treballar de valent als nostres jugadors. Dos errades puntuals van penalitzar-nos molt perquè amb 15 minuts perdíem 0-2. La primera part va acabat així i la segona part era per millorar.

Això és el que va passar l'equip va jugar molt millor la pilota que els visitant, però el físic ens superava en accions puntuals que dificultaven el nostre joc. No van parar en cap moment i el joc era el millor en jornades, a pocs minuts d'acabar va arribar el premi del gol i el resultat final seria de 1-4.

Bon treball, millorem el resultat de l'anada i encarem l'últim partit amb moltes ganes.

Gracies nois!

Equip: Andreu, German, Balboa, Fontanals, Fernandez, Roger, Manel, Oriol, Aleix, Martin, Quim, Pablo i Guillem.

INFANTIL B 0-4 E.F.B.SENTMENAT

Poca intensitat defensivament i poc sacrifici de l'equip, que va fer molt millor a l'equip visitant.

A la primera part es va poder veure un Vilanova segur i creant ocasions de gol, però els visitants mica en mica anaven aprofitant la nostre falta d'intensitat i sobretot la nostre poca disciplina tàctica, ja que defensivament l'equip estava fet un quadre. L'equip no va aconseguir deixar la porteria a zero abans d'anar al descans.

La segona part va ser encara pitjor i no vam aconseguir entrar al partit en cap moment, encara que vam millorar a nivell tàctic, l'actitud es un clar factor a l'hora de jugar i en aquest cas tenim molt marge de millora.

En defensa de l'equip també haig de dir que els visitants són un dels equips que millor físic té de la lliga.

Gracies a tots els Alevins que van ajudar a l'equip aquest cap de setmana.

Equip: Andreu, Lluis, Balboa, Fernandez, Pablo, Teixi, Oriol, Roger, Aleix, Martin, Quim, Josue, Gerard i Ian.

PARETS 0-6 INFANTIL B

Partit disputat Dissabte al municipal de Parets, on vam veure un equip amb dos cares molt diferents, una bona i l'altra no tant bona.

Sempre parlem de la intensitat que caracteritza a aquest equip, però davant de rivals amb poca fa que el nostre equip no treballi al nivell esperat, en definitiva que la primera part va ser bastant fluixa. Encara i així es van veure tres gols, novament tornem a marcar de corner, gol fet pel Fontanals. Més tard marcaria en Guillem i per acabar la primera part l'Aleix Barba.

La segona part va canviar bastant i el joc era completament diferent més profund per bandes i combinant molt millor. L'equip va donar una imatge bastant diferent a la de la primera part. Acabarien de rematar el partit en Quim amb un doblet i en Pablo.

Donar les gracies als Alevins que van participar al partit, Lluc i Dani.

Ja queden poques jornades per finalitzar la temporada, però són per pendre-las amb la màxima exigència possible, per millorar i donar un pas endavant.

Equip: Pol, Fontanals, Lluis, Fernandez, Balboa, Roger, Oriol, Teixi, Quim, Albert, Aleix, Lluc, Dani, German, Pablo i Manel.

INFANTIL B 7-0 C.F.VILAMAJOR

Un inici espectacular de l’equip local, contra un equip en fase de construcció, acaba amb una golejada més que merescuda.

Gran començament de partit, els nostres nois van sortir amb moltes ganes i fent una gran pressió, a la primera acció de circulació de pilota dels visitants va acabar amb una gran intervenció d’en Quim plantant-se davant del porter i fent el 1-0. Minuts més tard aconseguirien ampliar l’avantatge a traves d’una combinació per banda esquerra que acabaria amb una centrada a l’àrea d’en Quim i rematada per l’Aleix Fontanals. Ampliarien el marcador l’Oriol amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, en Manel amb un xut ajustat al pal i novament en Quim per fer el seu doblet personal.

La segona part va ser més paradeta, ja que els entrenadors van fer molts canvis al sistema buscant coses diferents i que jugadors que no estan habituats a jugar en certes posicions ho provessin. Això va fer que l’equip baixes una mica la intensitat, però va recuperar-la els últims minuts fent dos gols més, un d’en Martin, després d’un llançament de falta ràpid on l’equip visitant no estava col·locat, el jugador rep la pilota a la frontal i amb un xut creuat aconsegueix el sisè i a pocs minuts del final a la sortida d’un corner van aconseguir marcar el primer gol de en llançament directe de corner a la temporada, en German la va posar a la perfecció i en Roger va fer una gran entrada des de la frontal rematant de forma acrobàtica.

Destacar que l’equip contrari tenia un gran porter i que encara que encaixes molts gols va tenir una gran actuació perquè va evitar que la golejada fos més escandalosa.

Bona primera part de l’equip, però ha d’intentar ser més constant, la nostre intensitat sembla una muntanya rusa i fins a final de temporada hi haurà equips que ens faran pagar aquestes baixades.

Estem en molt bona línia un altre cop, però queda molt i volem acabar el millor possible.

Equip: Andreu, Fontanals, Balboa, Lluis, Fernandez, German, Albert, Roger, Oriol, Guillem, Aleix, Quim, Martin, David i Manel.