Cadet A

SANT CELONI U.E. 4 – 0 CADET

Una primera part com sempre amb una molt bona intensitat i en tot moment per un Vilanova, però al mig del camp va faltar mes creació i més tancar espais i això va fer que un Sant Celoni aprofites aquest forat i aquí es un ens van fer bastant mal. També dir que a la que ens marquen ells el primer gol no ens creiem el que podem remuntar, fem uns baixons i això fa que baixem la intensitat i el altre equip es creixi. Una segona part molt dolenta per part del nostre, no vam anar intensos i això va fer que els primers 5 minuts de la segona part ens marquessin 2 gols i tot i així Àlvar va parar un molt bones parades. El partit va acabar un 4 a 0. Així que toca mirar endavant i estem segurs el cos tècnic que bons resultats vindrà segurs.

Enric Medina, Pau Valls i Jordi Alsina

CADET “A” (1) – (7) Pª BLANC I BLAVA LA ROCA DEL VALLÈS

Molt bona primera part, en que per primera vegada ens vam posar per davant del marcador, tot i que l’equip visitant necessites pocs minuts per remuntar el partit.

La segona part va ser fluixa, es va baixar la intensitat i l’equip visitant ho va aprofitar per ampliar el marcador fins el 1-7 definitiu.