Juvenil A

JUVENIL A 5-1 LLERONA

Partit ajornat de la jornada 19 que es va jugar dilluns a la tarda i que va significar l’acomiadament del nostre camp aquesta temporada.

I va ser un acomiadament perfecte, bon partit per part nostre, sobre tot la primera meitat, bon resultat i extraordinari ambient a les grades.

La primera part va acabar amb 2-0, resultat curt pel bon joc i les oportunitats creades.

Al principi del segon temps va haver una mica de desconnexió i per moments semblava que el partit es podia complicar, però a partir del minut 70 va tornar el control i els gols per deixar el definitiu  5-1.

Continuarem lluitant mentre hi hagin possibilitats matemàtiques de aconseguir el títol de lliga.

Cristóbal Baena i Pere Ramirez

JUVENIL A 5-0 MASNOU

Partit molt tranquil contra un dels equips de la part baixa de la classificació. Sense fer un gran encontre, no vàrem tenir masses problemes per controlar-lo i al descans el resultat ja era de 3-0.

Segona part molt avorrida, amb tots dos equips jugant amb un jugador menys i per part nostre pensant mes en el partit aplaçat que teníem al dia següent.

Dos gols més a la part final del partit van posar el definitiu 5-0.

JUVENIL A 4-2 LA ROCA

Partit bastant fluix en tots els conceptes. Rival de la part baixa i poca intensitat per part nostre. Pot ser, el fet de fer el primer gol a la primera arribada (minut 1) va fer pensar que seria una golejada, però 6 minuts després va arribar el gol del empat. Per moments fins i tot semblava que el partit es podria complicar.

Abans de la mitja part dos gols més per part nostres van deixar encarrilat el partit.

La segona va tenir poca historia, un gol per cada equip i poca cosa més.

LA GARRIGA 2-5 JUVENIL A

Bon partit el jugat aquest cap de setmana a La Garriga. Les dimensions del camp i el fet que recuperéssim alguns jugadors sancionats i lesionats va fer que ens trobéssim molt còmodes durant tot el partit.

Amb una bona pressió i una bona circulació de pilota, només va faltar aprofitar les nombroses oportunitats que vàrem crear perquè el resultat hagués estat mes contundent ja a la primera part.

L’alta possessió de pilota va fer que l’equip contrari es passes bona part del partit corrent darrera d’ella i així, a la segona part i degut al cansament, les oportunitats encara van ser mes clares i la diferencia final fins i tot va ser curta

JUVENIL A 4-1 L'AMETLLA DEL VALLÈS

Partit molt ensopit contra l’últim classificat. L’equip visitant va estar tota la primera part amb els onze jugadors tancats al seu camp, no pas per la pressió nostre, si no per la por que tenien de sortir golejats. Fins al minut 44, que vàrem aconseguir el primer gol, no va passar pràcticament res. La segona part va continuar igual, ells replegats a la seva àrea i nosaltres jugant a un ritme molt baix. Tot i això al minut 69 el resultat ja era de 3-0. En els últims minuts van arribar dos gols mes, un per banda, per deixar el definitiu 4-1.

Victoria tranquil•la, malgrat les baixes que tenia l’equip.

Entre lesionats, sancionats i desapareguts vàrem acabar el partit amb només 7 jugadors del A i 3 del B.