PREBENJAMÍ B 2-3 AT. VALLÈS

Gran partit de l’equip contra un rival que s’han reforçat al llarg de la lliga.

Tot i la millora i la col·locació que es va notant al llar dels últims partits, l’equip no va sortir enchufat i això va provocar que el primer quart acabés amb un clar 0-2 en contra.

El segon quart va ser totalment diferent, l’equip va reaccionar i va començar a crear oportunitats, però els gols no arribaven.

El tercer quart va ser clarament dominat pels nostres jugadors i vam seguir buscant amb insistència un gol que ens poses dintre del partit i amb opcions de sumar punts, però seguia sense arribar.

Finalment, l’últim quart l’equip va seguir amb la mateixa insistència i lluita com en els dos anteriors parts, però en aquest cas el sacrifici va tenir recompensa i una gran assistència de córner de Martí Cardona va acabar amb un gran gol de Guillem Rovira des de fora l’àrea. L’equip va continuar buscant un gol que posés el 2-2 en el marcador, i va arribar, una gran jugada de Quim Llanos per la banda va acabar amb un xut que el porter va refusar i Arnau Molina molt atent, i lluitant totes les pilotes, va fer el segon gol en sis minuts. L’equip va seguir endavant però finalment en una contra ens van fer el 2-3, un resultat immerescut per l’esforç dels nanos.

Felicitar a tots els jugadors pel gran treball realitzat i per no perdre mai la fe, ja que tot i el resultat, han millorat molt com a equip. Amb esforç com fins ara, estem convençuts que els bons resultats arribaran. Agrair als pares i el públic en general pels ànims al llarg del partit.