Benjamí C

BENJAMÍ (C) 1-  1 MONTMELÓ (B)
Aquesta setmana disputaven un partit contra un rival de la mateixa alçada de la taula de classificació: el Montmeló.
El primer quart vam dominar tot i que el rival va estar al nivell i va provocar que ens costés tocar la pilota i arribar a la porteria rival. Al final del primer quart en una jugada fortuïta van aconseguir posar-se per davant al marcador. Al segon quart vam veure poca cosa interessant futbolísticament parlant, un joc bastant monòton i amb falta d'idees va fer-nos arribar al descans amb cares llargues, però mai vam abaixar la moral i vam sortir a la segona meitat a derrotar el Montmeló i fer-nos amb els tres punts. El canvi es va notar ràpidament quan Víctor va empatar el partit després d'una magnífica jugada col·lectiva. Les ocasions van anar sumant-se tot i que el Montmeló també va tenir bones oportunitats després de grans contraatacs. Van finalitzar el tercer quart amb molt millors sensacions i amb esperances de poder guanyar el partit ja que ens ho mereixíem. A l'última part vam sortir a donar-ho tot però la sort no va estar de part nostra ja que vam tenir més ocasions, la més clara d'Adrià guàrdia després d'un xut des de la frontal de l'àrea que es va estavellar al pal i es va passejar per la línia de gol però finalment no va entrar.
Vàrem acabar el partit amb un mal gust de boca ja que vam jugar millor i l'empat no ens consolava del tot. Malgrat això hem de ser positius i esperar a la última jornada davant del Parets, partit en el qual haurem de lluitar molt per aconseguir guanyar I poder acabar la lliga contents i satisfets.

Martí

BENJAMÍ (C) 2 – 9 LA GARRIGA (A)

Aquesta setmana ens tocava competir davant del millor equip de la lliga jugant a futbol: la Garriga.
El rival ja ens havia derrotat a casa seva i el matx es presentava difícil, sumant-hi les importants baixes en defensa que teníem que ens van obligar a fer arranjaments força arriscats, però res és impossible i vam sortir a guanyar als líders.
El partit va començar realment molt igualat, amb un joc ràpid i intens i una pressió alta per part dels dos equips. La Garriga va demostrar el seu potencial amb jugadors ofensius molt complets però no ens va afectar al nostre joc. Albert va tenir la millor ocasió del Vilanova al principi del partit, quan va llançar una falta directe que va impactar amb el travesser i va acabar entrant fent un " gol fantasma" que l'àrbitre no va poder apreciar. Al minut 7 La Garriga obria el marcador amb un gran gol imparable per Aarón. Acabaríem el primer quart amb bones sensacions, malgrat que faltava tenir més la pilota.
Ja als segons 12 minuts La Garriga ens va marcar dos gols pràcticament consecutius, però no vam abaixar la moral. Ivan va retallar diferències un minut després amb un gran gol de "killer".  Vam seguir la bona dinàmica i Albert ho va aprofitar per posar el 2-3 amb un gran gol, també. Estàvem essent superiors al líder de la classificació però malauradament a la última jugada de la primera meitat el seu extrem va fer el 2-4, gol que ens feia molt de mal moralment i que deixava el partit favorable per als visitants.
A la segona meitat La Garriga va ser superior a nosaltres i va ampliar el marcador fins al 2-9. Cal remarcar que el Vilanova vam tenir més d'una ocasió per retallar diferències però la mala punteria i el gran porter rival ho van evitar.
Tot i que el resultat va ser voluminós el joc dels nens va ser bo i el treball malgrat les importants baixes que teníem va ser molt alt. A seguir treballant!

Martí

MOLLETENSE (C) 1- 2 BENJAMÍ (C)
Aquesta setmana jugàvem un partit important davant el Molletense, un conjunt de la part inferior de la taula però que no ens transmetia cap seguretat el fet de jugar contra ells.
Les sensacions prèvies al enfrontament no van ser bones: vam poder escalfar en un espai molt reduït i sense pilota. El partit va iniciar-se. Vam començar intensos igual que el rival, però la pilota ens cremava amb excés i el joc no tenia fluïdesa. Malgrat això va arribar el primer, obra d'Albert. El partit va seguir la tònica del primer quart: joc ràpid i poques passades seguides però domini davant el rival i la majoria d'ocasions nostres. Al final del tercer quart va arribar una jugada del rival que van saber culminar bé davant Aarón. A l'últim quart vam sortir mentalitzats de que aquell partit s'havia de guanyar i amb alguns moviments tàctics vam saber transformar la primera acció de perill que vam tenir, altre cop Albert.
A partir d'aquí vam defensar molt bé i vam arribar a tenir alguna que altra ocasió de perill per sentenciar però el marcador es va mantenir . Finalment , 1-2. Una altra victòria soferta, però victòria. Endavant!
Martí

BENJAMÍ C 2- 1 LA TORRETA ''B''

Aquest diumenge vam gaudir d'un dels partits més emocionant de la temporada.

La Torreta se'ns presentava com a un rival dur que ja ens va superar al seu camp, tot i això vam sortir ben mentalitzats al camp.

Al primer quart vam ser superiors malgrat que no vam arribar a estar al 100 per 100. En atac vam crear poc perill i el gol va arribar amb un gran xut de fora l'àrea d' Adrián que va entrar gairebé per l'escaire. Al segon temps va millorar el joc i vam crear més perill però el marcador no es va moure a causa de la manca d'ocasions clares.

Als tercers 12 minuts va ser quan La Torreta va despertar i ens va posar les coses més difícils, Aarón va fer molt bones intervencions però el seu gol va arribar a les acaballes del quart. Ja a l'última part vam treure pit i vam sortir a donar-ho tot, vam tenir una ocasió claríssima d'Adrián que va estavellar-se al travesser i a l'última jugada del partit va arribar un moment èpic: Albert va recollir la pilota a la zona del mig del camp va avançar metres ràpidament creant un contraatac i va etzibar una puntada perfecte a la pilota que va entrar per on el porter rival no hi podia arribar de cap de les maneres. L'àrbitre va xiular el final del partit i l'equip ho va celebrar com mai. V ser una victòria treballada i lluitada fins a l'últim segon, mai millor dit. Felicitats a tots el jugadors pel bon treball!

Martí

CARDEDEU''E" 1- 1 BENJAMÍ C

Enfrontàvem un partit assequible davant d'un bon club com el Cardedeu.

Vam sortir al 100 per 100 i vam dominar el primer quart, malgrat això no vam saber avançar-nos al marcador. Al segon quart vam seguir igual i Xavi va marcar un gran gol fabricat per ell mateix. Després del nostre gol el Cardedeu es va revifar i van empatar el partit mitjançant un gran gol de falta. Aquest gol ens va fer mal. La primera meitat va tenir poc més que destacar.

Ja al segon temps, ells es van tancar a darrere i nosaltres vam sortir a buscar el gol que ens donés tres punts, vam tenir una bona colla d'oportunitats per a transformar però no vam estar gens encertats i el porter local va fer alguna bona intervenció. A l'últim quart va seguir la dinàmica: nosaltres atacant sense sort de cara a porteria. Així va finalitzar el partit. Cal donar mèrit al Cardedeu, ja que són de primer any (nosaltres de segon) i van defensar i lluitar tan bé com nosaltres.