C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 10-1 C.E. SANTA EULÀLIA DE ROÇANES

Gran treball ofensiu i altre vegada gran treball defensiu, que va evitar arribades a la nostre àrea en jugades clares per part de l’equip visitant. Encara i així no vam poder deixar la porteria a zero per tercera setmana consecutiva, ja que vam tenir la mala fortuna de regalar un penal.

La bona col·locació dels nens al camp va fer impossible que el Santa Eulàlia pugues avançar amb facilitat i feia que les ocasions de gol del Vilanova fossin molt seguides, ja que fèiem una bona pressió a la seva sortida de pilota. Amb la possessió de pilota el que aconseguíem també era que no ens ataquessin i per això durant tot el partit van crear 2 ocasions, un corner i el penal.

El control de la pilota va ser total la gran part del partit i una vegada més vam veure que hi ha una millora en la connexió de passades entre els jugadors. Alguns gols són més elaborats que altres, perquè els nens posen una actitud tant bona que tots volen marcar i a vegades pequem o tenim massa ansietat per fer els gols, però en aquest partit vam poder veure 3 o 4 gols molt ben elaborats per tot l’equip començant la jugada a una banda i acabant-la per l’altre.

Podem estar molt contents pel gran treball que estem fent aquest inici de temporada, però no s’acaba aquí i s’ha de continuar treballant per fer jugadors a aquests nanos.

Felicitar a tot l’equip i ara a pensar amb el Canovelles, proper rival a la lliga.

Equip: Jorge, Aleix, Gerard, Marcel, Ivan, Jofre, Joan, Javier, Eric, Lluis i Pau.

Arià Puig Layrón