CANOVELLES U.E. 5-1 C.F. VILANOVA DEL VALLES

Derrota contra l’equip més bo de la lliga possiblement, la seva col·locació al camp i el gran treball defensiu que van fer van fer inútils els nostres atacs que no van ser pocs. Nosaltres també vam estar a un nivell alt defensivament, però els seus atacants van fer un gran partit.

Vam tenir 5 minuts de pajara i això ho vam pagar en forma de 2 gols, però vam saber entrar al partit ràpidament després de rebre els dos gols i vam reaccionar fent el 2-1, després d’una gran jugada col·lectiva. El primer quart va acabar amb el marcador de 2-1.

Els quarts que van venir després van ser de lluita constant contra un mur, la defensa del Canovelles, que no deixava passar ni l’aire, encara així vam poder fer alguna rematada a porteria molt perillosa, però sense fortuna, a vegades perquè les llençàvem fora, altres perquè el porter feia una gran parada i fins i tot el pal. També s’ha de dir que el Canovelles va tenir moltes ocasions, però un gran treball defensiu va evitar la golejada, contra possiblement el millor equip de la lliga.

L’equip va combinar molt bé, va treballar la pressió molt bé i va jugar la pilota tot allò que sabia i que els contraris ens deixaven.

Al final del partit se’t queda la cara de tonto, perquè els nanos ho han donat tot i no as guanyat, però això es lo de menys, perquè la actitud que van tenir aquests nois aquest cap de setmana val més que guanyar una lliga, perquè no tots els equips poden dir que han plantat cara a un equip d’aquest nivell.

Felicitar un cop més, des de aquí, als nanos que de veritat van fer un gran esforç per fer alguna cosa més per no perdre 5-1. Resultat just 3-2 poder, però això no importa!

Ara a seguir pencant per millorar una mica més i quan arribi el Canovelles a Vilanova hi hagi un canvi amb aquest partit!

Equip: Jorge, Pau, Javier, Aleix, Lluis, Ivan, Marcel, Gerard, Joan i Eric.