VILANOVA 5-0 PALAU SOLITA

 

Aquesta jornada hem disputat el 13è partit de lliga. Hem jugat contra el Palau Solità i Plegamans a Vilanova.

 

El partit va començar amb una mica de retràs a causa del partit de veterans que es jugava just abans del nostre. Un altre cop no vam poder escalfar amb les millors condicions.

 

El Vilanova va arrancar amb ganes, tenint moltíssima possessió però sense generar masses ocasions. El rival es va tancar molt en defensa i això va ser la principal dificultat que vam tenir. Tot i així el primer temps vam marcar el primer gol. Xut potent des de fora l’àrea.

 

Al segon temps no varem trobar masses espais i el marcador es va mantenir. El rival va causar un parell de contraatacs però sense gaire perill.

 

Després del descans i començant ja el tercer temps, varem sortir amb les idees més fresques i amb els conceptes clars. Gràcies a això i, a que el rival va sortir no tant defensivament, vam aconseguir marcar un parell de gols més i al últim quart un altre.

 

Ens va costar arrancar el partit, però a mesura que anaven passant els minuts, ens anàvem trobant més còmodes i amb més confiança, cosa que va quedar reflectida al marcador. Molt contents amb l’equip i amb ganes de seguir sumant!

  Jordi Rabassa

 Jordi Aballó