L’AMETLLA 2-4 VILANOVA

L’anterior diumenge 12 de Gener de 2014, l’ Aleví “C” es va desplaçar fins l’Ametlla del Vallès per a jugar el dotzè partit de lliga. La jornada va començar amb una sèrie d’imprevistos, ja que just abans del  nostre partit se’n disputava un de veterans, i no vam poder escalfar sobre el terreny de joc.

El partit també es va enrederir uns minuts a causa d’això, però aquests petits contratemps no van ser suficients per a desconcentrar-nos.

El Vilanova, conscient de que havia de fer un bon partit per a poder sortir victoriosos, va sortir amb més ganes que mai, i, després d’una primera part bastant agitada, varem aconseguir anotar el primer gol del partit.

El dia es presentava una mica boirós, i durant el segon i tercer temps va anar baixant i tapant més la visibilitat. Per sort, al final del tercer temps i al quart, la boira es va anar escampant.

Al segon quart ja, l’equip rival va començar bastant més fort, fent alguna que altre entrada “forta”. Vam ser més llestos que ells i varem saber crear espais, i després d’un gran xut del Vilanova des de fora l’àrea, el porter la va rebutjar, i ho vam saber aprofitar i acabar la jugada encaixant gol.

Al següent quart, el rival va fer una jugada bastant perillosa que va acabar en gol. El resultat ja era més ajustat i havíem de reaccionar a temps per a què no acabés passant com altres partits. Just al final del quart el Vilanova va fer una jugada que ja havíem practicat altres cops i va acabar en gol.

L’últim quart i el marcador afavorint al Vilanova (1-3), es podria dir que va ser el més desafortunat per a nosaltres. Varem crear moltes jugades perilloses que per mala sort no van acabar dins. L’Ametlla, en un contraatac va fer el (2-3) i després casi a l’última jugada del partit el Vilanova va tancar el marcador amb un gol de volea impressionant.

El resultat del partit va acabar essent de (2-4). Moltes gràcies a tothom que es va desplaçar fins l’Ametlla del Vallès per a donar suport a l’equip!