VILANOVA VALLÈS  4-1 CALDES MONTBUI

 

Gran partit del Vilanova a camp contrari que ens fa augmentar una bona ratxa de 4 partits seguits sense perdre jugant a un bon futbol.

 

El primer quart vam sortir controlant el joc, tenint la possessió i fent córrer l’equip rival, pràcticament no hi van haver ocasions del gol clares per cap dels dos equips, però en una falta a favor del Vilanova, Eloy anotava el primer gol del partit cosa que anàvem al descans amb una bona i justa avantatge en el marcador.

 

En el segon quart, les coses van continuar, el ritme del Vilanova es va mantenir i no hi van haver errors defensius. En atac, no vam acabar tampoc de crear oportunitats clares a causa d’una bona defensa del Caldes, en definitiva va ser una part avorrida pels espectadors.

 

Les coses van canviar en el tercer quart, el partit es va obrir una mica més i la intensitat va pujar però vam cometre bastants imprecisions a l’atac que feien que el Caldes tingués ocasions clares al contraatac, fins que en un d’aquests el Caldes va empatar el partit i ens tocava marcar de nou per guanyar el partit.

 

El últim quart vam jugar el millor futbol de la temporada, l’equip contrari no va tocar la nostre area a conseqüència de les bones cobertures defensives i de l’agressivitat (en el bon sentit) dels nostres defenses. Per part de l’atac, vam anotar tres gols bastant seguits gracies a una gran velocitat dels passes i pressió en zona atacant que feien que robéssim moltes pilotes dins la seva area i això va fer que anotéssim tres gols ( 1 d’Eloy i 2 d’Eric).

 

Per acabar, voldríem agrair l’afició per ajudar-nos, també als grans jugadors pel bon partit jugat i treballar per augmentar aquesta gran ratxa que portem de 4 partits sense conèixer la derrota.

 Amunt Vilanova Joan i Xavi.