VILANOVA VALLÈS  3-2 LES FRANQUESES DEL VALLÈS

 

Emocionant partit que es va viure a Vilanova amb gran resultat després de l’esforç realitzat per part nostre.

 

El primer quart vam sortir els dos equips amb moltes ganes, jugant un joc ràpid  però bastant imprecís sobretot a dalt  a conseqüència de la bona organització defensiva de les Franqueses.  No va haver-hi un clar dominador del partit en aquells moments, on els dos equips varen disposar d’una ocasió clara per marcar.

 

En el segon quart, les coses van canviar, el ritme del Vilanova va baixar dràsticament i errors en marcatge van fer que les Franqueses dominéssim clarament el partit. Aquesta baixada d’intensitat dels vilanovins va fer que en un ràpid contraatac amb la defensa despistada arribés el seu primer gol i un minut més tard en una falta a prop de la nostre area fessin el segon gol, cosa que ens deixaven molt tocats anímicament abans del descans.

 

Les coses van canviar en el tercer quart, gràcies a un gol de Mateo desde fora l’àrea que ens va recuperar la moral a tots i vam veure que es podia guanyar. Aquest quart va ser dominat pel Vilanova, tampoc vam arribar molt a porta però la defensa tornava a ser segura sense deixar respirar als rivals dins l’àrea. Per culminar aquesta part, en un corner per part nostre Mateo va marcar el segon amb un xut  ajustat al segon pal del porter de les Franqueses.

 

El últim quart va ser d’infart, ja que al començament Bruno (que ens va ajudar ja que és de l’alevi A) va disparar un xut desde fora l’àrea que es va colar a la porteria del rival, a partir d’aquest moment i fruit del nerviosisme que hi havia els dos equips van anar només a marcar i podrien haver caigut 2 gols per equip abans del final del partit on varem explotar d’alegria per la victòria tan treballada.

 

Per acabar, voldríem agrair l’afició per ajudar-nos, també als grans jugadors que no es van rendir i treballar per augmentar aquesta gran ratxa que portem de 3 partits sense conèixer la derrota.

 

Amunt Vilanova

  Joan i Xavi