C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2-7 C.F. STA. PERPETUA

Partit molt marcat pel primer quart, on el davanter rival va fer molt mal a la nostre defensa, després d’aquest quart l’equip va millorar molt i vam tenir moltes ocasions de gol, però sense fortuna.

Va començar el partit i amb un minut ja estàvem perdent, l’equip estava una mica fora del partit, però després d’aquest gol van reaccionar, jugant molt bé al contraatac i defensant tots els atacs de l’equip visitant. Amb el 0-1 l’àrbitre ens va anul·lar un gol legal que significava l’empat i hagués canviat moltíssim el rumb del partit.

El primer quart van marxar 0-4 una renda suficient per guanyar el partit l’equip visitant. El tercer quart va ser molt millor que els anteriors, va ser el quart que més ocasions van tenir, però estem tocats amb la vareta de la mala sort perquè de 7 ocasions claríssimes de gol només van transformar una.

L’equip va continuar treballant i va poder fer dos gols, moltes ocasions de gol, però sense fortuna, els entrenadors ens quedem amb la feina feta, perquè aquesta és la línia de treball aquest partit no ha sortit, no era un rival fàcil, però sabem que sortiran les coses finalment.

Ànims, ara a gaudir del Carnaval! I ens veiem la setmana que ve a Badia!

Equip: Pol, Marlon, Pau Navarro, Marc Gallardo, Marc de Diego , Alejandro, Dani, Ihzan, Bruno i Arnau.