Cadet

Vilanova del Vallés 0-6 Cardedeu

A pesar del resultado buen partido de los chavales del Vilanova, donde en ningún momento le perdieron la cara al partido. En la primera parte un par de errores defensivos propiciaron los dos primeros goles. El Cardedeu con un gran equipo táctica y físicamente fue superior en la primera parte, donde el marcador señalaba 0-4.

En la segunda mitad, cambió el decorado y el Vilanova mereció marcar varios goles, pero una vez por los palos y otras veces por errores nuestros nos quedamos sin marcar. Pero con esta actitud si sacaremos el equipo adelante!! Seguro.

Por el Vilanova jugaron: Pere, Carlos, guille, Pedro, Roger, Josep, batilla, ilias, benja, nil, Pol, también jugaron, Marc, Robert, Albertito, kike, Albert lesionado y Aleix sancionado no jugaron.

¡¡Ánimos chavales!!.

Adrián Bautista

BELLAVISTA 3-2 VILANOVA

Partit jugat de poder a poder on el domini del joc va ser equilibrat en varies fases de bon joc per part del Vilanova. Tant va ser així que en el minut 6 de joc, el Vilanova es va adelantar al marcador amb un gol de Ilias.

El equip va seguir emputxan, pero un error en defensa propi, va posar el 1-1 al marcador. Abans de arribar al descans, un altre error en la defensa va propiciar el 2-1.
Represa la segona part, el Vilanova es va apoderar del centre del camp i va començar a crear ocasions, tantes com 5 o 6 sense obtenir cap premi i amb una jugada de pilota aturada, Batilla va llençar una falta i va posar el 2-2 en el marcador. Van continuar les ocasions per part del Vilanova sense materialitzar-les i quan es donava per bo l'empat, en un fora de joc claríssm va arribar el 3-2.
Així és el futbol, si perdones acabes perdent,  però d'errors s'en aprèn.
Ànims nois s'ha de seguir lluitan i treballant !!!