C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2-2 PUIG-REIG C.E.

Partit que teníem ben controlat, però que no sabem acabar de rematar i al final acabem pagant-ho amb dues errades de cadet. El Vilanova aquest cap de setmana es mereixia molt més que un empat, però no rematar els partits sempre es paga.

El Vilanova va passar per sobre del Puig-reig literalment, no va fer ocasions de perill fins al final del partit. El Vilanova va tenir tres ocasions clares abans de fer el primer gol que va arribar al minut 25, després d’un cop de cap d’Edu que va enviar a l’escaire.

La primera part va arribar a la mitja part 1-0, però podríem haver anat tranquil·lament 3-0, però no van voler entrar.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb un Vilanova amb confiança i en 5 min fen el segon gol en una gran jugada col·lectiva on Edu fa una gran assistència i Chava defineix a plaer.

A partir del minut 75 va ser quan vam començar a patir la relaxació, suposo que pensant que el partit ja estava tancat. El Puig-reig va animar-se i va començar a crear perill, Ricard va evitar el primer gol visitant en una gran parada a un xut des de fora l’àrea, després a una sortida d’un corner un jugador del Puig-reig remata sol, però torna a apareix Ricard salvant a la mateixa línia de gol.

En el minut 86 expulsen a Pedro, per demanar una explicació d’un corner inexistent a favor del equip contrari. A partir d’aquí va començar a fallar l’equip, el primer gol visitant va ser d’una jugada que no acabem de rebutjar bé i deixem xutar a plaer des de fora de l’àrea, on el davanter envia la pilota lluny de l’abast del porter. I per acabar la remuntada el Puig-reig es va trobar amb una pilota regalada per part d’un jugador local que no vol rebutjar la pilota en àrea pròpia en el minut 92 on el partit ja estava acabat, falla en la passada i el davanter del Puig-reig assisteix molt bé a un company seu a l’interior de l’àrea, on remata a plaer.

El dia que estem de sort cara a porteria regalem el partit, no estem de sort.

El partit ens deixa un bon sabor de boca fins el minut 85, llàstima que els partits durin 90 minuts. S’ha de continuar treballant, perquè estem en la bona línia i només així traurem endavant aquest equip.

Equip: Ricard, Viri, Pedro, Aitor, Mogas, Colomo, Chava, Jose, Cristian, Adrian i Edu.

Segona part van sortir: Martí, Aldo, Keita.