OAR Vic 1-0 C.F. Vilanova del Vallès

 

Un gol al minut 87 fa que un Vilanova que esta “gafat” davant de porteria perdi un partit que tenia ben dominat, fins i tot amb un home menys.

 

La primera part del partit va ser bastant aburrida per l’espectador, molt joc al mig del camp i molt poques ocasions a les porteries.

 

El Vilanova va sortir amb uns altres aires a la segona part i en seguida va tenir les primeres oportunitats per fer gol, però com ja he comentat anteriorment, no tenim molta sort de cara porteria, i vam fallar les ocasions que vam tenir. Quan el partit semblava que quedaria en empat, ja que el domini de la pilota era al mig del camp i el Vilanova atacava a la contra, l’OAR Vic va aprofitar un rebot després d’una gran parada de Ricard que a plaer va fer el gol de la victoria.

 

El joc és el correcte, ara falta tenir una mica de sort de cara a porteria!

 La setmana que ve juguem a casa contra un equip que tenim possibilitats de guanyar. Des de aquí volem que la gent s’animi a venir al camp a veure el partit, ja que necessitem que vingui més gent a recolzar-nos en aquests partits tan igualats.Equip titular: Ricard, Viri, Pedro, Daha, Mogas, Aitor, Jose, Chava, Colomo, Marti, Edu.

Segona part van sortir a jugar: Aldo, Xavi i Keita.

 Arià Puig