Montornès del Vallès  1 – 5  C.F. Vilanova del Vallès.

Un altre partit impressionant del pre-benjami “B”, on vam poder veure una millora de joc en tots els nens.

Els primers minuts van costar, perquè el camp era un pel més gran, però els nens van adaptar-se molt ràpid i en una contra en el minut 4, Joan va fer el 0-1, pocs minuts després d’un llançament de falta directe, Pol va fer el 0-2.

La segona part va ser molt bona, la possessió va ser nostre durant tota aquesta part, en una altre jugada a pilota parada, en Pol va fer el 0-3.

La tercera part van sortir una mica adormits i en una jugada individual d’un jugador del Montornès va fer el 1-3.

La última part va ser la millor, on vam veure 2 gols de gran classe i on els nens van gaudir més. En Joel feia el 1-4 amb un xut potent des de el mig del camp, i quan quedaven 2 minuts, un altre cop Joel amb la participació de tot l’equip va fer el 1-5.

Equip: Andreu, Guillem, Pau Bonet, Martin, Pol, Joan, Manel, Joel i Xavi.

Felicitar als nens la gran evolució que estan fent i animar-los a seguir igual.