LA LLAGOSTA, C.D.“B” 0-6 VILANOVA VALLES,C.F. “B”

Aquest cap de setmana pasat vam poder veure un molt bon partit del prebenjami “B” del C.F. Vilanova del Vallès.

Els nens van estar en tot moment pendents de la pilota i del partit, van gaudir i van jugar a un gran nivell, com es pot veure en el resultat, però s'ha de treure importancia al resultat, perquè el que veritablement importa és que els nens van ser els protagonistas del partit i s'ho van pasar molt bé.

La primera part va acabar 0-1 amb un gol de Pol que va finalitzar una jugada molt elavorada.

La segona part va ser encara millor, i va acabar 0-3, amb 1 gol de Antonio en una ocasió per jugada individual i 1 gol de Pau que va ser amb una mica de sort, perquè va ser una pilota rebotada.

La tercera part va ser una de les millors, on vam poder veure com els nens gaudien, reien i el més important jugaven a futbol, va acabar 0-4 amb un gol de Joan.

L'última part va acabar amb el difinitiu 0-6 amb 1 gol de Jordi Garrido i 1 gol de Antonio.

Felicitar als nens pel gran partit i el joc que van fer aquest cap de setmana, la Llagosta va fer el seu partit i també va jugar bastant bé, però avui les coses ens han sortit millors a nosaltres.

Equip: Andreu, Guillem, Pablo, Pol, Martin, Manel, Joan, Jordi Garrido, Pau, Antonio.