Primer equip

Sallent 3 Vilanova 2

Un partit que teníem guanyat i s'acaba perdent per dos errors defensius!. Tot i aixo els nois van tornar a demostrar el gran esforç i qualitat que partit darrera partit van obsequiant per Catalunya!.

 Es van notar les baixes que acumula el Vilanova, en total 7 baixes. Equip va notar molt absència de Carles Gil.

Destacar el meravellós gol de kirian de la torre!.  Podria ser el gol de la jornada Catalunya!

Dissabte dia 9 abril a les 16,30 partit clau contra el CE Sant Celoni, necessitem ajut de l'afició!.

Santi

 

 

OAR VIC 2- 2 CF VILANOVA.

  ES VERGONYOS, NO POT SER QUE TRES PERSONES ET PUGUIN ROBAR UN PARTIT DE FUTBOL D'UNA MANERA TANT I TANT INJUSTA. No es pot fer cap resum del partit, ja que va estar marcat per la mala actuació arbitral. 

Desde aqui volem fer arribar una crida a l'afició: DIUMENGE DIA 27 DE MARÇ EL MUNICIPAL HA DE SER EL 12 HOME, JA QUE UNA VICTORIA ENS ACOSTARIA PRACTICAMENT A ASCENS A SEGONA CATALANA, AQUEST EQUIP ES MEREIX UN MUNICIPAL DE GOM A GOM.

 

 Santi Bufi

 


CF VILANOVA DEL VALLÈS 2-0 CE LLINARS

POC FUTBOL I MOLT AVORRIMENT, AVUI AL MUNICIPAL DE VILANOVA DEL VALLES


PARTIT MOLT AVORRIT EL QUE S'HA POGUT VEURE AVUI A VILANOVA, AMB UN EQUIP LOCAL DESAPAREGUT I UN EQUIP VISITANT QUE HA VINGUT A DEFENSAR-SE.


TOT I LA VICTÒRIA EL VILANOVA NO ACONSEGUEIX TRENCAR LA MALA RATXA EN ELS PARTITS A CASA, ON NO OFEREIX UNA MATINAL DE FUTBOL DE QUALITAT, DES-DE MOLT TEMPS ENDARRERE,


EL GOLS DEL PARTIT EN ESTAT OBRA DE KIRIAN DE LA TORRE I D'ALBERT MUÑOZ.


TOT I EL POC PERILL CREAT PEL LLINARS EL NOSTRE PORTER CARLES GIL A TORNAT A SER CLAU AMB LA SEVA ACTUACIÓ, JA QUE HAGUÉS POGUT VARIA MOLT EL RESULTAT FINAL.


SANTI BUFI

CF VILANOVA 0 - CAN BOADA 0  

DESPRES DEL GRAN PARTIT DE DIUMENGE AL CAMP DEL SANT LORENZO HEM TORNAT A VEURE EL VILANOVA GRIS, QUE TAMPOC AGRADA A L'AFICIÓ, HA SIGUT UN AQUELLS PARTITS, QUE ENCARA QUE JUGUIS TOTA LA ETERNITAT NO MARCARIES CAP GOL. 

PER LO TANT ES UN PARTIT DE POQUES COSES A DESTACAR, MOLT INFLUIT PEL MAL ARBITRATGE, JA QUE EL MINUT 2 A ANULAT UN GOL LEGAL, I EL MINUT 78 NO HA SENYALAT UN PENAL CLARISIM PER MANS DINTRE DE L'AREA VISITANT, PERO TAMPOC VAL EXCUSAR-SE AMB L'ARBIT, S'HA DE SEGUIR TREBALLANT FINS AL FINAL. 

Sant lorenzo 2-3 C.F.Vilanova del Vallès
A PARTIR D'AVUI EL DIA 20 DE FEBRER SERA SANT CARLES GIL.


El nostre primer equip avui ha donat la gran sorpresa de l'any a l'imposar-se en el forti del camp del Sant Lorenzo, un camp on ningu i havia pogut guanyar fins el dia d'avui, l'alineació d'aquest dia historic es la següent:

Carles gil, Carlos Sanchez, Pedro Navarro, Karim Azguir, Ruben Alamilla, Gerard Alcantara, Kirian de la Torre, Jose, Albert Muñoz, Arturo Lupiañez, Marti Domenech. Tambe han jugat Colomo, Colome i Roger

el partit es presentava molt dificil degut a les baixas de Miki, Arnau, Victor, Rosua i Marc Graus, pero tot i aixi el nostre equip ha aconseguit una fita que sera recordada durant molt de temps, per la gran mostra de caracter, sacrifici i orgull de samarreta groc i negre que avui han demostrat, i que durant tota la temporada ha  demostrat, pero avui ha sigut el dia somiat per tots, especialment per CARLES GIL.

Vull destacar tots els jugadors perque tots han fet un esforç ESPECTACULAR, no m'agradaria deixar-me cap jugador a destacar.

CARLES GIL: ESPECTACULAR, CARLOS SANCHEZ: SACRIFICI PEDRO NAVARRO: EL MESTRE KARIM AZQUIR: LA LLUITA RUBEN ALAMILLA: SEGONA JUVENTUT GERARD ALCANTARA: EL TOC DE L'EQUIP, JOSE: PERILLOS I GOLEJADOR KIRIAN DE LA TORRE: ELECTRIC I HABIL ALBERT: GOLEJADOR I LLUITADOR ARTURO: EL GRAN CAPITA MARTI DOMENECH: PETIT DIABOLIC, COLOMO: LA CLASSE, LA TECNICA COLOME: ESPERIT DE LA CANTERA ROGER: LA GRAN PROMESA

Pero per damunt de tot vull destacar el gran CARLES GIL, avui es mereix un apartat nomes per ell, perque ha oferit un recital de parades davant la parella atacants mes perillosos de la categoria.

els ultims 10 minuts de partit han sigut infart, pero un Carles Gil ommipresent treia mans impossibles, amb reaccions sota pals espectaculars i demostrant que es el millor porter del VALLES ORIENTAL, i el millor porter de la CATEGORIA.


MOLTES FELICITATS A TOTS!  JUGADORS, A JOAN CASALS I RAUL ALFONSO I AL RAFAEL ABRIL.


Santi Bufi Mons