GOL  SOLIDARI  VI

Avui, 15 de maig de 2018, posem en marxa la sisena edició del GOL SOLIDARI que organitza el C.F. VILANOVA del VALLÈS  i que se celebrarà el proper dissabte 16 de juny.

Com tots els anys precedents, aquest és un esdeveniment solidari on TOTHOM pot participar i que tindrà lloc en el Camp de Futbol Municipal de VILANOVA del VALLÈS. Serà una diada única on hi haurà activitats per a petits i grans (partits de futbol, manualitats,... i tota mena d’actuacions) per passar un matí d’allò més engrescat i divertit.

L’única condició que es posarà per poder participar serà col·laborar aportant qualsevol mena d’aliments o una mòdica quantitat econòmica. Tant els diners com els aliments aniran destinats al REBOST SOLIDARI de VILANOVA del VALLÈS, per fer front a les seves necessitats.

Totes aquelles empreses, botigues, negocis o institucions que vulgueu  col·laborar, contacteu amb nosaltres mitjançant MISSATGE PRIVAT del FACEBOOK (https://www.facebook.com/Gol-Solidari-243978185956259/)  o TWITTER (@GolSolidari) , i seguidament us donarem les indicacions per fer efectiva la vostra donació.

Per a més informació, aneu seguint les publicacions que anirem fent en el nostre facebook del GOL SOLIDARI i també a la pàgina web del C.F. VILANOVA.

NO US HO PODEU PERDRE, anoteu-vos la data del 16 de juny a la vostra agenda .

 

US ESPEREM A TOTS.