Informar-vos que el Club Futbol Vilanova del Vallès, com a entitat, s'ha presentat a la Comissió de Participació de Vilanova del Vallès que organitza l'Ajuntament del municipi.

Des de l'Ajuntament, es dóna l'opció de presentar diferents propostes ciutadanes per millorar les instal·lacions (com és en el nostre cas), amb pressupost municipal que anirà destinat a fer-se càrrec dels projectes més votats en un procés participatiu.

Així doncs, el Club Futbol Vilanova va presentar dues propostes:

1.     Instal·lació de lavabos exteriors adaptats a tot el públic dins la zona del Camp, entre la grada  coberta i el Bar de l'espai esportiu, per cobrir les necessitats.

 

2.     Millora dels vestidors instal·lant un fals sostre amb l'objectiu d'evitar la pèrdua de temperatura, que es produeix per l'altura actual del trespol, per fer l'espai més confortable i més adaptat a tots els jugadors i jugadores que fan ús d'ells.

Durant el mes de Juliol, tots els vilanovins i vilanovines, empadronats a Vilanova del Vallès i que hagin complert els 16 anys, podran votar els projectes que desitgin de dilluns a divendres a partir del 2 de juliol fins al dia 27 del mateix mes.

Les votacions es podran realitzar els matins a l'OAC de l'Ajuntament i totes les tardes a la Biblioteca Contravent.

Com a requisit necessari només cal presentar el DNI i cada persona tindrà l'opció d'escollir entre 3 i 5 propostes.

 

Són millores destinades a tots i necessitem la vostra col·laboració. Així doncs, us animem a tots a participar-hi i a què voteu els projectes presentats pel Club!!

 

Salutacions,

 

 

La Directiva