EL VILANOVA FIRMA TAULES (0-0) EN UN CAMP COMPLICAT COM EL DEL SANTA PERPÈTUA

 

·                   Tercer partit consecutiu sense encaixar gols pels vilanovins

·                   Els dos equips es van quedar amb 10 al minut 30, per una picabaralla.

El Vilanova segueix sumant, aquest cop però ha sumat 1 punt en un camp complicat. Els d’Àlex Milian porten quatre jornades sense conèixer la derrota. La nota negativa és l’expulsió del nou fixatge del club, Joshua Romero.

El Centre de Futbol Municipal Paco Navarro, Santa Perpètua, presentava una molt bona entrada amb uns 200 espectadors a la graderia. Aquesta expectació però, no va gaudir d’un partit vistós. El partit es presentava molt complicat pels vilanovins, que van plantejar el mateix sistema que tan bé li havia funcionat fins aleshores, el 4-2-3-1.

A la primera part no va haver-hi gaires ocasions, i ja es va veure que el partit es va convertir en una partida d’escacs. A més a més, el partit es va escalfar a la mitja hora de joc, amb una picabaralla al mig del camp entre Luque i el número 10 local, Jordi Camí. L’àrbitre incomprensiblement va expulsar a Joshua (que havia anat a separar) i a Jordi Camí.

La segona part va començar bé pels visitants. Pol Esteban es va fer amo i senyor del mig del camp i va començar a fer un recital de passades i recuperacions al més pur estil Sergio Busquets. Tot i el domini vilanoví, el Santa Perpètua va ser qui va gaudir de les dues ocasions més clares del partit: un xut de falta al pal al minut 70 i un u contra u que salvava Xavi Gilabert pels interessos del Vilanova.

 

El Vilanova suma quatre partits sense perdre, dos empats i dues victòries, i el pròxim cap de setmana rep al Canovelles, diumenge a les 12h a casa. Us hi esperem a tots! Som-hi equip!

 

Aleix Colom