PRIMER EQUIP 3-2 VILAMAJOR

VICTÒRIA AMB REMUNTADA INCLOSA

·        Els vilanovins van remuntar un 1-2 advers amb un home menys durant tota la segona part

·        Els d’Àlex Milian van mostrar dues cares molt diferents en cada part

Després de dos empats consecutius, el Vilanova es retroba amb la victòria (per 3-2) a casa davant d’uns 100 aficionats, que van ajudar a l’equip a remuntar un partit que es va posar molt complicat amb el penal, que va suposar el segon gol del Vilamajor, i expulsió de Tacho al minut 45 de la primera part.

El Vilanova va mostrar dues cares molt diferents en aquest partit: la primera part mancada de circulació de pilota i d’ocasions i la segona amb un gran domini de la pilota i amb moltes ocasions de gol.

Els grocs-i-negres van començar el partit molt espessos. Durant aquests primers minuts on els vilanovins no van estar dintre del partit, el Vilamajor va aprofitar-ho per situar-se per davant al marcador, amb un gol de Moha (12’). Tot i això, Marc va situar l’empat al marcador a la mitja hora de joc, després d’una gran passada del capità, Isma. Però al minut 45 va arribar la jugada clau: Tacho, que havia substituït al lesionat Asier perd una pilota al mig del camp, i en l’intent de recuperació comet penal sobre el davanter del Vilamajor. Aquest penal li va suposar l’expulsió, i que els visitants marxessin al descans amb un 1-2 a favor.

A la segona part tot va canviar, sobretot gràcies a l’entrada de Joshua al camp. Va agafar la “batuta” de l’equip i va fer que la inferioritat no es notés, és més, el Vilamajor estava completament absent al camp. Al minut 65, Iván aprofitaria un rebuig d’una falta llençada per Isma per situar l’empat al marcador. En l’últim minut del temps afegit, va arribar el gol de la victòria d’Iván (el segon del seu compte particular), després d’una gran assistència de Manu, que va desfermar l’eufòria del Mpal. de Vilanova del Vallès.

Els vilanovins se situen 7ès a la classificació i acumulen 6 jornades sense conèixer la derrota, aconseguint 3 empats i 3 victòries. El pròxim partit serà dissabte 22 d’octubre a les 16:30 al camp de l’Atlètic del Vallès. Som-hi!