Imprimir
Categoría: Infantil B
Visto: 2280

BELLAVISTA MILAN C.F. 0-3 INFANTIL B

Partit faltat de ritme, on veiem un Vilanova molt relaxat i guanya el partit als minuts final de la segona part.

El partit va començar amb una sensació molt estranya l'equip local pressionava la sortida de pilota i el Vilanova utilitzava amb excés les passades en profunditat, que no arribaven a cap lloc, ja que, l'equip contrari les tallava amb molta facilitat. El primer gol va venir després d'una jugada per banda d'Alejandro Cuenca que assisteix a Jordi Roman, que amb l'ajuda del defensor, acaba col·locant la pilota al fons de la xarxa.

La segona part els nanos van sortir amb un altre actitud i pressionant molt més, combinant més en curt i creant molt més joc que anteriorment, imatge més habitual del nostre equip. Els minuts anaven passant, el Bellavista no arribava amb claredat i l'equip visitant mica en mica anaven tancant-los a la seva àrea. Abans de finalitzar aquest partit van poder augmentar la conta golejadora deixant el marcador amb un 0-3 a favor del Vilanova, novament en Jordi Roman i l'Alejandro Moreno van ser els golejadors.

L'equip no va donar la seva millor imatge, però arriba al partit contra l'Atlètic del Vallès amb la porteria a cero i guanyant tres punts importantíssims.

Equip: Sergio, Pau Vives, Arnau, Raúl, Joan, Alejandro Moreno, Alejandro Cuenca, Antonio, Xavi, Albert, Marcel, Joel, Jordi Garrido, Jordi Roman i Pau Navarro.