Infantil B

U.E.MONTMELÓ 2-7 INFANTIL B

Partit dominat de principi a fi per part dels visitants, però per relaxació i una errada clamorosa a la sortida d’un corner l’equip local va aconseguir fer un parell de gols.

Els primers minuts del partit marcarien com seria el partit, ja que només iniciar el partit l’equip visitant va posar-se per davant al marcador i amb un domini molt superior al local.

El partit va continuar amb la mateixa dinàmica tota la estona, el Montmeló fent ocasions contades, però amb perill moltes d’elles que permetien que continuessin amb opcions al partit, però a la segona part va canviar tot, el Vilanova després d’un canvi tàctic va poder aconseguir assolir el control total del partit i matar-lo.

 

Robert Hernández

INFANTIL B 1-1 U.E.LOURDES

INFANTIL A 1-1 INFANTIL B

Partit amb moltes proves on alguns Alevins van tenir la seva primera pressa de contacte amb el futbol 11.

El primer partit contra el Lourdes va estar molt travat i en molts moments els jugadors van estar molt perduts a l’hora d’ocupar el seu lloc al camp, però amb les ganes que van posar van donar una imatge molt bona. Els altres participants dels partits van participar de manera intermitent, no van tenir el seu millor dia, però mica en mica van millorar la imatge demostrada al inici del partit.

El segon partit contra l’altre Infantil va estar molt bé, perquè els jugadors van gaudir-ho i l’ambient va ser molt bo, ja que era un partit competit, però sense cap tipus de problema.

 

Jordi Cabrera

INFANTIL B 7-0 C.F.PALAU PLEGAMANS I SOLITA

Bona primera part on vam poder veure un equip competitiu i intentant jugar la pilota, però que ho va espatllar tot a la segona, ja que va deixar-se anar i no va competir com deu manà.

Era l’últim partit de lliga, davant de la nostre afició i volíem donar una imatge exemplar i que la gent veies el perquè l’equip a acabat classificat en segona posició. La primera part va estar molt bé, ja que l’equip va combinar ràpidament i els moviments sense pilota eren els correctes, alguna errada puntual a l’hora de sortir amb la pilota controlada, però res fora de lo normal.

La segona part va canviar per complet, ja que l’equip ja va sortir a passar la estona, i a viure la de renta que hi havia al marcador, masses individualitats en un partit que ens el teníem de prendre com a un entrenament, ja que el rival estava amb els jugadors justos i fins i tot amb jugadors Alevins per treballar de cara l’any vinent.

A part de veure un joc més individual a la segona part, l’equip va tornar a donar una imatge bona a moments, canviant una mica el caràcter que tenien uns partits endarrere d’equip acomodat i sense intensitat.

Felicitar a l’equip per aquest segon lloc assolit aquesta temporada, que reflexa un bon treball durant tot l’any, però que a faltat alguna cosa per acabar de fer el salt de qualitat que ens hagués fet guanyar o competir millor aquesta lliga.

Equip: Queipo, Navarro, Vives, Roman, Garrido, Antonio, Moreno, Raul, Arnau, Albert, Xavi, Marcel, Joel, Joan, Velert i Cuenca.

 

Arru i Arià

INFANTIL  B 5-1  PARETS

 

El equipo salió con las ideas muy claras de como se tenía que afrontar el partido desde el primer segundo, justo empezar a los 22 segundos un gran pase al espacio,  se ha inaugurado el marcador 1 a 0, tenía buena pinta .

El equipo ha jugado con mucha tranquilidad las jugadas ofensivas y mucha seguridad en las jugadas defensivas.

Se ha tocado con muchísimo criterio, llegando al descanso 2 a 0 , resultado injusto por lo que se  ha visto en la 1a parte.

La segunda ha sido más trabada,  más por desaciertos nuestros que por acierto del contrario, no hemos gestionado bien ni las jugadas ofensivas ni defensivas, y eso ha hecho que el juego no fuese todo lo fluido que deseamos.

Con el 3 a 0 se ha encajado el gol contrario (3 a 1) se ha intentado ajustar otra vez al equipo y ha dado resultado, hasta que se ha llegado al final del partido con el resultado final de 5 a 1, siendo nuestro equipo muy superior en todas las facetas del juego.

En general buen partido de nuestros chavales.

ENHORABUENA EQUIPO!!!

Arià, Arru

 

 

L'AMETLLA 0-6 INFANTIL B

 

Muy buen partido de nuestros chavales,  que desde el principio han demostrado que no querían ninguna sorpresa en este partido .

Con velocidad de balón y calidad han construido las jugadas de ataque,  para que con pases en profundidad rompiese en velocidad  todo el rato a la defensa contraria , generando muchísimas ocasiones de gol muchas veces uno contra el portero.

A nivel defensivo , otra vez el equipo ha demostrado como la pasada jornada que estamos muy intensos y atentos, ya que tampoco está jornada nos han hecho ninguna jugada de peligro. 

Buen trabajo equipo, seguiremos exigiendo la misma intensidad en los partidos que quedan.

ENHORABUENA! !!

 

Aleix, Aria, Arru