INFANTIL A 3-2 MARTORELLES

Victòria molt treballada, hem aguantat bé i els nois han treballat molt bé, bon partit el que s'ha vist avui, on els dos equips mereixien els punts, avui podem dir que el nostre porter Hug, ha realitzat un bon partit amb unes bones intervencions.

Els gols van ser :, en el minut 6 David va ficar l'1 a 0, l'empat va ser en el minut 11, i en el minut 25 Eric va ficar el 2 a 1, amb la qual cosa ens vam anar al descans amb aquesta victòria, que va poder haver estat mes, ja que no vam tenir sort de cara porta.

A la segona part vam fer diversos canvis, ens van ficar l'empat al minut 60, i en el 64 Eric va ficar el 3 a 2, l'àrbitre va afegir  minuts que vam saber patir i al final vam aconseguir una victòria molt treballada.

Amb aquesta victòria acaba la lliga, ja que era l'últim partit, molts dels jugadors han millorat, tant a nivell individual com a nivell de vestuari i això és el que més valorem els entrenadors.

Per la meva part content amb el rendiment dels meus jugadors i possiblement podríem haver guanyat més partits, però el futbol si no fiques la pilota dins de la porteria no guanyes.

 

Fernando Alguacil