INFANTIL A-B 6-2 C.D. LA LLAGOSTA

Partit dominat de principi a fi per part dels locals, que van fer un gran treball defensiu a la primera part sense rebre cap gol i on la segona part va sortir a fer un gran treball ofensiu, aconseguint-ho, però oblidant-se una mica de defendre la seva porteria.

Als pocs minuts de començar després d’un corner va arribar el primer gol, això va fer que l’equip es relaxes a nivell ofensiu, elaborant les jugades i controlant en tot moment la pilota, però això va fer que no hi haguessin més gols fins al final d’aquesta part. Això no vol dir que no hi haguessin ocasions, perquè van tenir unes quantes per poder augmentar la diferencia de gols.

La segona part l’equip al veure la gran superioritat que tenia sobre l’equip visitant va sortir a millorar el registre golejador de la primera part, millorant una mica el futbol, però a vegades massa vertical i directe. Els gols van arribar i les ocasions que tenien no es fallaven, cosa que es va millorar respecte la primera part, però van deixar descoberta la nostre porteria un parell de vegades i això ho va saber aprofitar La Llagosta.

Bona nota en aquest partit, però que no arriba al excel·lent per la falta d’intensitat en moments del partit i sobretot per deixar-nos marcar un parell de gols.

 

Fernando Quesada