PARETS 4-0 VILANOVA

Partit de dues cares, el marcador no senyala el que realment podríem haver fet, però és clar significant del que és tirar un partit. Un començament molt agradable pel públic, de molta batalla a la zona de mitjos, on el Parets trobaria la seva primera ocasió en un desajust en defensa que Isi aturaria en el seu 1 contra 1. En el minut 30 seria el Vilanova, qui tindria una ocasió molt clara per posar-se per davant amb una gran pressió ofensiva, on recupera la pilota i des de dins àrea la pilota va anar per sobre el travesser. Just després de no aprofitar aquesta gran ocasió, en el llançament d’un córner, el Parets es posaria 1-0, després dos rebots i un remat a plaer a l’àrea petit, i en el minut 40, tiraríem el partit amb una expulsió de l’home que millor estava jugant pels visitants per segona groga. Ja en la segona part es va buscar amb insistència el gol de l’empat tot i jugar amb un home menys, però va ser el Parets qui va començar a aprofitar-se de la superioritat, i augmentar la avantatge fins el definitiu 4-0.