ATLÈTIC DEL VALLÈS 1-0 VILANOVA

Primer partit de lliga, un renovat Vilanova, jove però amb il·lusió, s’enfrontava davant un equip consolidat des de fa uns anys. El matx comença amb un Vilanova desordenat i amb poca ubicació a dins el camp. A partir del minut 15, els visitants comencen a adreçar-se i a jugar com a bloc, amb atacs perillosos, sobretot per banda dreta amb la pujada del carriler, la millor ocasió de la primera part arribaria cap al minut 30 amb un xut de Batlle a àrea petita que s’aniria per sobre el travesser.

A la segona part amb actitud de seguir fent les coses com havien acabat a la primera meitat, el Vilanova dominava el partit, on amb un xut de falta van tenir el 0-1 però es va estavellar a la creueta, en el mateix contraatac els locals arribarien al lateral de l’àrea, i amb una diagonal amb pilota dins de l’àrea la creuaria posant el 1-0 al marcador. Amb un Vilanova tirat endavant buscant l’empat, l’Atlètic del Vallès disposaria d’una nova ocasió de gol, on Isi va fer una bona estirada, a les acaballes del partit, va ser Pau amb un xut llunyà qui va provar posar l’empat al marcador.