Categoría: Benjamí D
Visto: 1752

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 6 - 1 C.F. PARETS

Un partit que va començar el camp municipal de Vilanova Del Vallès.
El partit va començar amb aquesta alineació: Porteria Max. Defensas: Pol La Torre, Adria Guerrero. Mitg: Xavier, Javier i Ivan Chaume. Devanter: Gerard Guerrero.
El partit va començar molt intens dels dos equips. Un Vilanova molt ben col·locat el camp esperant que el Parets ataques i així robar ràpid i toca pilota o amb molts bons contraatacs. Un Parets molt ben col·locat al camp també però defensius no molt intensius, El Vilanova va ocasiona la primera part amb 3 o 4 ocasions claras, ja que un altre partit que perdonàvem. Jugades de estratègia de corner ens van sortir com portem fen aquest últims partits i molt més no faltaria amb el Parets. Una molt bona paret de Gerard Guerrero i Xavier Moreno que centra al primer pal i Gerrard Guerrero sol. De primeres vol sorprendre el porter i s'en va rosen el pal esquerre. Una jugada ximple en el partit que un jugador del Vilanova fa un mal rebuig i fa un gran gol en pròpia que ni el porter Max pot parar. Primera part molt i molt bona amb un Vilanova agressiu, tranquil i molt ben col·locat al camp. L'única opció que va tindre el Parets va ser el gol en pròpia. Segona Part encara una mica millor que la primera. On una molt bona jugada de Gerard Guerrero per banda que s'en va de dos fa un molt bon pase de la mort on Rafa Cayuela marca l'empat!!!!. Al cap de 5 min un altre cop Rafa Cayuela fa una molt bona jugada amb Xavier que deixa a Rafa tot sol davant del porter i que no falla!!!.
Segona part amb un resultat a favor per l'equip local.
Tercera part!!! Un PARTIDAS!!!!! del VILANOVA DEL Vallès!!!!! Una tercera part que sortíem jugant desde darrere al tiki - taka amb un molt bon Pol La Torre que aixecant el cap i tallant moltes pilotes defensives i Lluc Mogas amb ell a la tercera part de defensa jugant al toc. amb Adria Guardia que va fer un partit completíssim a banda amb el seu retall en dins que fa la majoria de partits i fa molt de mal. Una tercera part que marca. Rafa Cayuela amb una jugada individual. 3 a 1 tercera part. La quarta part va ser que volíem mes i mes gols i així  vàrem fer una jugada de corner que Gerrard Guerrero amb un rebuig va marcar el 4 a 1. Adria Guerrero una quarta part impecable i un Pol de la Torre on dia a dia va millorant moltíssim i va fer un partidas!!!! Xavier Moreno igual es un pulmó el mig del camp agressiu i amb garra. Javier Escalera va fer un dels seus millors partits en banda on va fer molt de mal per la seva rapidesa. Ivan Chaume el Pichichi on va fer les últimes 3 parts un grandíssim partit després del gol que va fer en propia va despertar el golejador de l'equip amb molt bons pases. El ultim gol. LLuc de corner olimpic marca un golas!!!! i per ultim Rafa de fora l'àrea.
Conclusió: Dia a dia es va veient la millora amb l'equip sobretot amb companyerisme i amb toque de pilota, es van coneixent més, tot i així s'ha d'anar treballant dia a dia a millor. Molt content pel rendiment de l'equip i per l'ajuda de Rafa i Lluc.