Imprimir
Categoría: Benjamí D
Visto: 1747

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3 - 2 C.F.LLERONA

El partit va començar molt i molt encarrilat de l'equip local o sigui Vilanova Del Vallès. a poc a poc es va notant els moviments amb i sense pilota.

Primera Part: Una primera part molt bona a favor de l'equip local Vilanova on va tindre moltíssimes ocasions amb moltes arribades per banda de Javier Escalera i Guardia. Un Xavier Moreno que està increïble amb els seus ràpids moviments i sobretot molt content perquè de mica en mica va aixecant el cap. Un Gerard Treballador al mig del camp amb molta tranquil·litat i amb molt joc a les bandes. I sobretot una defensa Increïble amb Adria Guerrero i Pol la torre molt intensos i agressius, una part on el LLerona va tindre 2 ocasions només on Max va donar una seguretat a darrere molt i molt bona. 0 a 0 el descans.

Segona Part: Un Vilanova menys intens i actiu on el Llerona va aprofita errades defensives on van obri el marcador.. 1 a 0 a favor del Llerona on max va haver d'intervenir vàries vegades. Un Ivan chaume i Guardia adormits aunque la ultima part van sortir amb agressivitat i amb ganes de guanyar el partit, un Llerona molt actiu en tota la segona part.

Tercera part: La tercera part va canviar. Es va veure un Vilanova que volia remuntar el marcador. I així va fer una molt bona jugada de Quim que va fer un grandíssim golas de fora de l'àrea on va col·locar la pilota al pal esquerre!!!!!, un quim Espectacular també amb la seva mobilitat i explosió que va fer que la defensa contraria anés de cul. Un Jan Mas que és un pulmó estigui on estigui et don tranquil·litat agressivitat l'ultim pase gol molt bona dos parts del Jan i Quim.

Quarta part: una ultima part on el Vilanova s'ha avancés davant del marcador amb un golas de XAVIER MORENO!!!!!!!!, amb un molt bon pase de Gerard Guerrero de cap, una ultima part molt i molt bona. al cap de re Jan mas una jugada individual on fa un gran pase a Gerard Guerrero i el Killer no falla!!!!!, ens faltava gol del pichichi Ivan Chaume però el pròxim en farà segur!!! un Llerona que al cap de 3 min ens marcan el 2 a 3. Axi acabar el partit molt emocionant.