VILANOVA 1-3 SANT FELIU DE CODINES

Davant teníem un rival molt complicat, que quant et despistes crea perill. Als primers minuts del segon quart marquem 1 gol, això suposa una relaxació que en partits així no pots fer-ho. Al final del segon quart es va notar aquesta relaxació, i el rival va saber aprofitar-la per marcar 2 gols.

Entre el tercer i l’últim quart, vam disposar d’oportunitats per ficar-nos per davant al marcador, si més no per empatar, però la mala sort, el porter rival i la poca punteria cara a porteria va provocar que el rival acabes marcant el 1-3.

Cal destacar la dificultat del partit i la falta d’intensitat vista en setmanes anteriors.

És important treballar durant la setmana per poder guanyar els últims partits que queden.