GRANOLLERS 2 – 1 VILANOVA DEL VALLES

Partit disputat en el camp municipal de Granollers a las 9:00. Partit en què no va haver-hi actitud a dins del camp, un primer quart en què vam tenir tres ocasions i una la vam acabar bé. Després els tres últims quart van ser per l'equip local. Tampoc es pot dir que vam perdre pel arbitro, però el arbitro no va ajudar molt, perquè el primer gol va passar per fora de la porteria per al costat, però bé, a part del mal joc que vam donar en el camp visitant, vam tindre molt mala sort  cara a porteria tot i així que no es va jugar bé.

També dir que cada pilota de la fcf pesava uns 3 quilos per l’aigua que tenia a dins. Però bé nosaltres sabem jugar la pilota, si arribem a jugar com sabem a cada partit cap equip ens guanya. Ara hem de pensar en la pròxima Jornada. Hem de seguir i seguir treballant!.