VILANOVA DEL VALLÈS 7 – 2 VILASSAR DE MAR

Partit disputat en el camp municipal de Vilanova Del Vallès a las 9:00.

Un primer quart en que vam començar empanats, més ben dit relaxats, i el equip visitant es va ficar per davant el marcador en un 0 a 2, però a finals del primer quart, Xavi Serrano marca per el equip local.

El segon quart ja es va veure un altre Vilanova, en que Aleix Barba empatava en el marcador del equip visitant, després a pocs minuts de haver empatat el seu germà Roger Barba ficava el tercer per el Vilanova de un molt bon xut. El Vilassar a partir de aquí ja va baixar el ritme del primer quart, i a pocs minuts de acabar el quart Xavi Serrano fica el quart per el Vilanova.

El tercer quart va ser com el segon quart però que davant de porteria no acabàvem de definir a gol i el marcador no es va moure de un 4 a 2.

El últim quart un altre cop vam espavilar i al primer minut jugat del últim quart torna a marcar el nostre XAVI HERNANDEZ (SERRANO) de un molt bon pase de el nostre SAVIOLA (Guillem).  El Vilanova volia més i així va ser, de una molt bona pressió de Roger Barba que roba el central i fa un bon regat el porter fica el 6 gol per el Vilanova. Al faltar 6 min al acabar el partit Aleix Barba va ficar el 7 gol per el Vilanova.

Conclusió: Partit en que el primer quart vam sortir relaxats i el equip visitant es va ficar per davant del marcador, però tot i així molt bona feina de tots els nens als últims tres quarts.