Vilanova del Valles 3-1 Palautordera

Partit jugat al camp municipal del Vilanova del Vallès. Vilanova va començar el partit molt adormit, perdiem pilotes que no es podien perdre.

El primer quart estabem empanats, ens costava molt treure la pilota del darrere i arribar a la porteria contraria, per què el equip contrari presionava a dalt i defendien molt bé.
El segon quart seguia tot igual, ens costava arribar a la porteria contraria, però cap el final del quart Jordi Roman va provocar un penalti, i ell mateix el va xutar i el va marcar, 1-0 a favor del Vilanova.
El tercer quart va haveri molta millora, el equip contrari va baixar el ritme i nosaltres vam poguer tindre molt més la pilota, sortin de darrere i arriban a la porteria contraria, però tot i així fins el final del quart no va arribar el segon gol a favor del Vilanova realitzat Jordi Roman, que tot va arribar d'una bona jugada sortin de darrere i arriban a la porteria contraria. 2-0 a favor del vilanova.
El quart quart, seguíem igual mantenint la possesió de pilota, peró tot i així el palautordera ens va marcar un gol en que el porter Sergio Queipo va parar el chut del equip contrari, i de rebot l'hi va donar a un jugador del Vilanova i ens el vam marcar en la nostre porteria. Tot i així, anant 2-1, no ens vam baixar el cap, vam segui lluitan i de un rebot de un cornér xuta Xavi Torner i marca el tercer per el Vilanova. 3-1 Guanya el vilanova.
Finalitza el partit

Conclusions: Despuès de un equip difícil que ens va posar les coses xungues, vam poguer aconseguir els 3 punts a casa.