LLerona 0-21 Vilanova Del Vallès

El partit va començar a las 9:30 al camp municipal del llerona.
Vilanova al començar el partit vam sortir molt forts i concetrats per el partit, el minut 1 ja ens vam avançar en el marcador d'obra de Alejando Cuenca, desprès d'una bona jugada sortin del porter i acaban al extrem. Primer quart guanyava el Vilanova 0-7, amb 4 gols de Jordi roman, 2 de Roger Barba i 1 de Alejandro Cuenca.

Al començar el segon quart va seguir el partit igual, amb bon joc del vilanova que no deixavem sortir el equip local del seu propi camp, finalizta el segon quart 0-12, Amb un haltrick de Antonio Garrigo, i amb dos gols de Jordi Roman.

Al començar el tercer quart vam seguir jugan igual amb molta presió en el camp del equip local que no els deixavem sortir jugan desde el darrere, finalitza el tercer quart 0-18 amb gols de albert salazar, Alejandro Cuenca, Antonio Garrido, Aleix Barba i Roger Barba.

Comença el últim quart, en que vam afluixar el ritme, i vam voler tindre més la pilota els peus i anar tocan de banda a banda i no anar tant de cara el gol. Finalitza el partit amb 0-21 amb un haltrick de Joel Gonzalez. Es van veure molt bon futbol i moltes coses fetes en el entrenaments com per exemple la presió i la colocació al camp.