C.F. VILANOVA DEL VALLES 0-6 UNIFICACIÓ STA. PERPETUA

 

Rebíem el líder, durant tota la setmana havíem fet unes bones sessions d’entrenament, i l’ambient era molt bo per fer un gran partit.

 

El partit va començar des de l’escalfament, els jugadors van sortir molt seriós i amb ganes de fer les coses bé, no sabien que era el líder, però semblava que ho sabien de sobres i que havien sortit a donar la campanada.

 

Va començar el partit, el nivell defensiu era molt alt, sabíem com parar a l’equip visitant i fèiem impossible que fessin un gol.

 

El treball va ser constant en tot el partit, però teníem un gran equip davant i a pilota aturada després d’un corner van aconseguir fer-nos el 0-1.

 

Vam intentar jugar el millor possible i intentar evitar una golejada. La pressió que vam fer, feia que estiguessin molt incomodes els contraris i així fer que ens fessin pocs gols, ja que tenien de jugar la pilota lluny de la nostre porteria.

 

Els gols que ens van fer, no vam poder fer gaire més i nosaltres vam treballar massa per quedar-nos sense fer un gol, a vegades mala fortuna i altres pel porter que teníem davant.

 

Felicitar a l’equip pel bon treball defensiu que vam fer davant d’un clar candidat a guanyar la lliga i ara treballar per millorar el nostre nivell ofensiu.

 

Animar als nois per continuar amb la mateixa línia, ja que la victòria arribarà aviat.

 

Equip: Jorge, Luigi, Eloy, Pol, David, Marc Corrales, Dani, Marc Arcos, Eric, Ricard, Nil i Quique.

 Arià Puig Layrón