C.F. VILANOVA DEL VALLES 0-6 LLINARS C.F.

Dos grans primeres parts, per el partit acaba marxant en errors puntuals. Actitud molt bona davant un molt bon equip.

El partit va començar molt bé per nosaltres o almenys això va semblar des de la banqueta, l’equip estava molt ben col·locat i els jugadors estaven fent un gran treball defensiu. El Llinars arribava però no feia perill, i nosaltres vam tenir 2 molt clares que va aturar el porter. Ells tenien dos nanos molt bons un a darrera que feia 2 metros i u tallava tot, però els nostres jugadors van saber lluitar molt bé amb ell, i un davanter que va ser el que ens va fer els gols.

El tercer quart va ser quan ens va entrar la pajara i ens van fer 4 gols que van decantar el partit per l’equip visitant. Nosaltres vam continuar amb una bona actitud i l’últim quart el resultat va ser de 0-0.

Llàstima que aquest partit ens marxes d’aquesta manera de les mans, perquè el teníem controlat, però poder, perquè vaig fer els canvis de cop o falta d’intensitat ens va fer perdre el partit.

S’ha de continuar en aquesta línia i treballar més, perquè els resultats estan a punt d’arribar.

Equip: Sergio, Marc Arcos, Marc Corrales, Quique, Eloy, Pol, Nil, Dani, David i Luigi.