INFANTIL B 4 – 1 PREMIA

Bon partit de l’infantil B del Vilanova, després de la jornada anterior on no va ser un del millors partits jugat, per lo tant millora important de l’equip d’una jornada a l’altre.

Molt bona primera meitat on l’equip de l’infantil b no va donar opció a l’equip contrario n quasi be no va passar de mig camp i las ocasions de gol s’anaven acumulant a l’àrea del Premia. Gràcies al bon jos i a la pressió de l’equip va arribar el primer gol on una passada en profunditat la va aprofitar Garlos Gilete per fer una vaselina molt maca i fer pujar el primer al marcador. En aquest moment l’equip s’ho va creure i va posar setge a l’àrea del Premia i una centrada de Xavier Méndez va ser rematada de cap per Dani Ribada pujant així el segon del Vilanova. El tercer va ser a causa d’un clar penal que va transformar en Xavier Méndez, amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat i amb els canvis realitzats, l’equip va decaure una mica I el Premia va apretar una mica més I d’aquesta manera va escurçar el marcador mitjançant un penalt que es va inventar l’àrbitre, ja que el nostre porter Joel fa una sortida als peus del rival, tocant clarament la pilota i és el jugador contrari que li cau al damunt, a mes li va suposar la targeta groga al nostre porter. El penalt el va llençar pel mig de la porteria i era el 3-1. Uns minuts més tard l’àrbitre va xiular un altre penalt en contra el Vilanova, en aquest cas molt clar i el jugador del Premia el va llençar a fora, i fer que la possible remuntada es quedes en no res. L’Infantil va aprofitar el desencís del Premià per fer el definitiu 4-1 per mitjà d¡en Dani Ribada un altre cop.

Bon partit doncs de L’Infantil B, on sembla que de mica en mica van agafant el pols al futbol 11, recordem que pujen tots del futbol set i jugant amb aquesta intensitat podem donar alegries al club i a l’afició.