BIGUES I RIELLS 2 – 0 INFANTIL B

  

Partit molt igualat entre dos equips molt semblants, on es va decantar per l’equip local en dues accions de pilota parada.

  

A la primera part, quasi no hi va haver ocasions de gol i las que hi va haver eren per errors en defensa tant d’un equip com per l’altre. L’equip del Bigues va tenir la primera ocasió als 10 segons per un despist en defensa que el davanter va tirar fora, aquesta ocasió i la del gol en un corner on el jugadors del Vilanova reclamen que havia surtit per la línea de fons van ser las úniques ocasions de gol que van tenir. El Vilanova per la seva part li costava arribar a l’area contrària, s’arribava be a la zona de tres quarts pero no surtía l’ultima pasada. Les ocasions venien de pilota parada, faltas laterals i corners en un d’ells varem tenir l’ocasió mes clara per poder empatar, però no es va saber resoldre.

 

A la segona part el partit va decaure molt, sense ocasions per cap equip, on tot eren pilotes llargues a l’esquena dels defensas on els porters van intervenir mes amb els peus que no pas amb las mans. El partit es va resoldre quan a vint minuts per el final l’arbitre va señalar penal a favor de l’equip local, penal clar. D’aquesta manera va pujar el segon gol de l’equip local i aquí es va acabar el partit, pilotada amunt per part de tots dos equips fins el xiulet final.

 

L’ INFANTIL B em de millorar si no volem caure a la part vaixa de la classificació.

  

Cordialment

  Santi Baró