PENYA BLAUGRANA DE LA ROCA 3 – 1 INFANTIL B

Partit marcat per la lamentable actuació de l’àrbitre SERGI ASENSIO ALBA des de la fi de la primera part, fins el final del partit, afavorint clarament a l’equip local amb decisions totalment contradictòries per una banda i per l’altre.

Malgrat això, s’ha de destacat el gran partit realitzat per els nostres nois de l’Infantil B, on a la primera part van realitzar la millor primera part des de que va començar la temporada. Jugant un molt bon futbol, tocant i tocant fins arribar a la zona de perill de la porteria contrària i no deixant jugar a l’equip contrari que sobre el paper eren superiors a nosaltres. Arran d’aquest bon joc va arribar una passada llarga de L’Ian cap a l’Oriol que després de deixar assegut al porter rival va marcar a porta buida. Era el 0-1, totalment merescut. Des de aquest gol, fins al final de la primera part, L’Infantil B va ser l’amo del joc i es van crear arribades a l’àrea contrària i dues ocasions claríssimes per poder anar amb més avantatge al marcador amb una bona jugada de Carlos Gilete, que després de quedar-se davant del porter la va tirar per damunt de la porteria i sobretot una altre de l’Oriol que tot sol davant del porter va fallar en el mà a mà.

Del rival només cal remarcar una arribada que el nostre porter Joel va obligar al davanter tirar la pilota fora.

També cal dir que arran del nostre gol, l’àrbitre va permetre las protestes del jugadors contraris, i en la primera ocasió que ho varem fer nosaltres per part de Carlos Gilete li va costar la targeta groga. En una jugada posterior, en un refús, agafen per la samarreta al nostre jugador Marc Roca, i no només no xiula res, sinó que pita falta en contra i li ensenya la groga al nostre jugador.

Fins aquí la primera part on L’Infantil B va ensenyar del que pot ser capaç de fer, amb bon joc, actitud i una intensitat que no havíem vist fins aquest cap de setmana.

A la fi del primer temps i anant cap el vestidor es on va començar l’actuació lamentable del señor col·legiat SERGI ASENSIO ALBA, segons explica va haver-hi una empenta per part del nostre jugador Marc Roca al porter de l’equip rival, que després aquest va agafar per el coll al nostre jugador. Ho va arreglar amb dues targetes grogues, una per cada un, amb lo qual passaven a jugar tota la segona part amb 10 jugadors. En comptes de treure una targeta vermella, per cada jugador per agressió, recordem que era el porter de la Penya Blaugrana, i no tenien el porter de reserva, ens va deixar amb 10 jugadors i a ells amb 11. Vull pensar que no va ser intencionat, però veient l’acta del partit, on no fa constar cap de les dues targetes grogues que va ensenyar em costa de creure.

Ja la segona part, va ser un festival de xiulet per part d’aquest noi en contra nostre. La única jugada que va encertar va ser pintant un penal clar a la nostra àrea que va suposar l’empat a 1. Aquest gol i l’actuació de l’àrbitre van descentrar els nostres jugador que no només havien de jugar amb 10 nois, sinó del constat xiulet de l’àrbitre en contra. Era qüestió de temps que l’equip contrari marqués més gol com així va passar fins el 3-1 final.

Cal destacar molt i  molt la predisposició del nostres nens tot i l’adversitat, no van donar una pilota per perduda, van seguir atacant i tenint alguna bona ocasió de gol, que hagués sigut del tot merescut.

Aquest partir tinc clar que amb una actuació correcte de l’àrbitre, estic convençut que s’hagués guanyat, ja que el nostre Infantil va ser infinitament superior al rival. Jo no vull que ens ajudin, però tampoc vull que ens treguin, i per ser un club modest no vol dir que tinguem que ser els que han de aguantar el que L’Infantil B va haver de suportar ahir al camp de Sta. Agnès.

Amb partits com el d’aquesta setmana m’he adonat comte del fàcil que es per un àrbitre carregar-se un partit, dit per els entrenadors contraris i tot, i el fàcil que es expulsar un entrenador, ja que en dues accions on el que s’equivoca es l’àrbitre, un en fora de banda clarament a favor nostre i on li dona la pilota a l’equip contrari, em treu targeta groga i en una xerrada que tinc amb el meu company Kike, em treu la segona i m’expulsa.

Tinc clar que conta això no es pot lluitar, però també tinc molt clar que jugant d’aquesta manera, l’Infantil B donarà moltes alegries a l’afició.