INFANTIL B 1 – 1 LLINARS

  Mal partit dels dos equips, on no es va jugar a res. On el va decantar un jugador del Llinars que juga habitualment amb l’equip de L’Infantil A del Llinars i aprofitant la baixada física dels nostres jugadors, tots són de primer any i encara els hi costa acabar el partit físicament a tope. 

 A la primera part, no hi va haver futbol, el mig del camp d’ambdós equips no existia, ja que eren pilotades de la defensa d’un equip cap a la defensa de l’altre. No es creaven ocasions de gol ni a una àrea ni a l’altre. En un refús de la nostra defensa, LOri va aprofitar una errada en defensa dels dos centrals i del porter que no va estar afortunat en la sortida per fer el primer gol del partit. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

  Vist els mèrits d’un i l’altre equip, el resultat més just era l’empat a zero. A la segona part, L’Infantil B va apretar una mica més i va crear alguna ocasió de gol, sobretot en una falta que va anar a fora per poc i un xut llunyer que va anar pel mateix camí. Van anar passant els minuts, i no passava res, fins que el jugador del Llinars de segon any d’infantil es va carregar el seu equip a l’esquena aprofitant la davallada física del nostre Infantil. Cal recordar en aquestos casos que els nostres jugadors no poden lluitar de tu a tu amb aquests nens, ja que els nostres acaben de pujar del futbol 7. Tot i que cada vegada anem aguantant més minuts sense defallir, quan ens trobem aquestes adversitats, encara ens trobem en inferioritat. Aquest nen va fer una gran jugada per la banda dreta del seu atac i a l’arribar a la línea de fons va fer una centrada molt bona on el nostre porter no va saber refusar amb els punys i li va caure al davanter centre fent el gol de l’empat. Aquest gol va fer molt mal a L’Infantil B, ja que el Llinars no havia fet mèrits per empatar. Minuts després en una jugada on l’àrbitre va xiular, crec que per error, una falta favor del Llinars quan jo crec que era al revés, ens van agafar dormint i en una errada defensiva ens van fer el segon gol, aquí el nostre porter no podia fer res. Aquest gol va acabar d’ensorrar L’Infantil, ja que només quedava cinc minuts per acabar el partit.  

D’aquí fins el final nomes cal destacar l’empenta del nostre equip que va embotellar al rival a la seva àrea sense sort pel que fa al marcador ja que no va poder crear cap ocasió de gol clara i que en una contra del Llinars, l’àrbitre va perdonar l’expulsió al nostre jugador Andreu.

  Mal partit altre cop, però amb molt de coratge els minuts final anant a buscar l’empat que malauradament no va arribar com si va passar la setmana passada a Sta. Perpètua.  

Fins la propera setmana

  Santi Baró