Imprimir
Categoría: Infantil A
Visto: 2251

SANT FOST 0-7 VILANOVA

 

Novament ens vam endur els 3 punts cap a casa, seguim el bon camí des de fa moltes jornades, sense baixar el cap i esperant ansiosament que el líder punxi per tal de ser capdavanters en aquesta lliga.

 

Va ser dels partits que millor vam tocar la pilota, contra un rival que tot i ser físic, era molt dèbil, que ens defensava a partir de línia mitja. Vam voler la pilota els 70 minuts i va ser un recital de joc visitant, sense donar opció a que el rival pogués jugar i amb molta llibertat alhora de tenir la possessió de l’esfèric en els nostres peus. Vam disposar de moltes ocasions, i el fet de no saber aprofitar-les a la primera part, va resultar que ens anéssim amb un resultat poc avantatjós als primers 35 minuts de joc, on només Capi va trobar porteria al minut 33, després d’unes 10 ocasions de gol, el Sant Fost tot just després del nostre gol va disposar de l’única jugada en atac i de perill del partit, en un 1 contra 1, que Martí va parar.

 

Ja a la segona part vam seguir amb el domini de pilota i vam aprofitar molt més les arribades a l’àrea, es va poder trobar la xarxa fins a 6 vegades i sortir amb un marcador molt ampli.

 

Per últim animar aquests nois a seguir endavant que la lliga és molt llarga i ara venen 2 partits difícils fins abans de Nadal, per poder consolidar-nos a la part alta de la classificació i seguir pressionant al líder.

 

Gols:  Capi(1), Matu(1), Ferran(2), Corbera(1), Prims(2).

  Dani Sabaté