LLINARS   2-0  VILANOVA DEL VALLÈS

Partit amb dues cares totalment oposades i que mentre  es va jugar a futbol el Vilanova va ser molt superior.

Durant la primera part el domini del Vilanova va ser total, tocant la pilota y creant nombroses ocasions de gol que no van pujar al marcador, unes vegades per la mala sort i altres per la boníssima actuació del porter local. Vull destacar la gran feina del David Gonzalez durant tot el partit, oferint-se  i treballant tant en defensa com en atac.

Malgrat les ocasions  que vàrem tenir i que el nostre porter no va tenir que aturar cap pilota, al descans es va arribar amb un injust 0-0.

La segona part va ser una altra història. Al inici va haver una petita discussió del àrbitre amb el nostre capità que va fer que tot canviés.  A partir d’aquell moment l’àrbitre va canviar la seva formar de xiular i en el minut 53 va senyalar un penalty més que dubtós y l’expulsió de l’Aaron.

Des de les hores fins al final alguns jugadors i els pares van estar mes pendents de l’àrbitre que del partit, i l’àrbitre estava mes pendent de la grada que de xiular. I així va arribar el segon gol i la segona expulsió.

Els partits es poden perdre per la superioritat del rival, com la setmana passada amb el líder, per errors propis o per errors del col·legiat.

Un partit es pot perdre, però lo que no es pot perdre és l’educació ni el respecte, i aquest dissabte vam perdre les tres coses.